Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 29. jún 2020

V správnych šatách vynikne krása každej ženy

Fasardi je módny a štýlový obchod s dámskym oblečením. Hlavnou prioritou a konkurenčnou výhodou fashion ponuky online shopu Fasardi sú dámske šaty.

V správnych šatách vynikne krása každej ženy

Fasardi je módny a štýlový obchod s dámskym oblečením. Hlavnou prioritou a konkurenčnou výhodou fashion ponuky online shopu Fasardi sú dámske šaty. Pre ktorékoľvek ročné obdobie, spoločenskú príležitosť, na bežné denné nosenie, do práce i na doma. Široká farebná škála, pestrosť materiálov a dizajnové strihy vo veľkostiach XS - XXL.

Letné šaty

Horúce slnečné dni, jemný vánok a cesta do práce. Nie je nič pohodlnejšie, ako ráno vkĺznuť do šiat ľahučkých ako pierko. Okolo nôh vám vlajú tie najkvalitnejšie materiály a máte pocit, že leto už tu môže byť na stálo. Ženy s romantickým štýlom uprednostnia vzdušné šaty s jemnými alebo výraznejšími kvetinovými vzormi. Bavlnené a jednofarebné šaty so vkusnou výšivkou alebo luxusnou čipkou ocenia ženy vyznávajúce strohosť a eleganciu. Vyhľadávané sú aj modely v štýle boho a etno. Čo sa týka dĺžky šiat, k dispozícii sú modely s komfortnou dĺžkou pod kolená, ale aj štýlové šaty po členky, či rôzne mini dĺžkové variácie.

Koktejlové a puzdrové šaty

Ak sa chystáte na svadbu, oslavu narodenín alebo inú spoločenskú akciu, koktejlové a puzdrové šaty sú ideálnou voľbou. Pôsobia vkusne, štýlovo a elegantne. Už dlhé roky sa za klasiku považujú malé čierne šaty. Ak však nemáte predpísaný dress code, užite si oslavu aj v šatách s iným farebným prevedením. Tieto šaty sú vhodné aj pre ženy s nevýraznými bokmi a výrazným pásom, pretože dokážu skryť určité partie a zvýrazniť tie krásne.

dlhe saty  kratke saty 

Šaty pre moletky

Aj plnšie ženy s väčšími bokmi či poprsím sa túžia obliekať krásne. A povedzme si pravdu, že práve šaty dokážu vyzdvihnúť ženskú krásu viac ako ktorékoľvek iné oblečenie. Vo Fasardi mysleli aj na ženy, ktoré nosia konfekčnú veľkosť nad číslo 44. Štýlové a mladistvé dizajnové kúsky v rôznych dĺžkach, z ktorých si vyberie zaručene každá milovníčka módy.

spolocenske saty1  puzdrove saty1 

Šaty na chladné dni

Hoci leto ešte len klope na dvere, nezabudnite na to, že nech je počasie akékoľvek, žena by stále mala byť ženou. Jar, jeseň a dokonca i treskúca zima, vo Fasardi si môžete vybrať šaty vhodné do každého ročného obdobia. Hrubšie materiály, úplety v kombinácii s kabátikom a šálom pôsobia neodolateľne. Keď k outfitu pridáte šperky či sako, váš vzhľad bude naozaj luxusný.

Viac informácií: www.fasardioficial.sk

1264

Súvisiace články