Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 29. jún 2020

Ako nosiť flip flopy?

Flip flopy už nepatria iba na pláž a kúpaliská, nosia sa počas bežných letných dní, pokojne aj do práce. Aby sme vám uľahčili vymýšľanie outfitov, našli sme pre vás inšpiráciu na Instagrame.

Ako nosiť flip flopy?

Flip flopy už nepatria iba na pláž a kúpaliská, nosia sa počas bežných letných dní, pokojne aj do práce. Aby sme vám uľahčili vymýšľanie outfitov, našli sme pre vás inšpiráciu na Instagrame. Nájdete medzi nimi elegantnejšie, ale aj športovejšie alternatívy, aby ste si dokázali vybrať podľa aktuálnej nálady.

Minimalisticky

Jednoduché nohavice, basic top a flip flopy, to je návod na univerzálny, minimalistický outfit, ktorý si pokojne môžete obliecť aj do práce, alebo na obed či nákupy v meste. Stavte na základné kúsky v neutrálnych farbách.

@brittanybathgate

S nohavicovým kostýmom

Ako sa dajú využiť flip-flopy v outfite do práce? Veľmi jednoducho! Prepojte ich s nohavicovým kostýmom. Široké nohavice v kombinácii s flip flopmi nadobudnú úplne nový look, ktorý však stále bude vyzerať upravene.

fongminliao@fongminliao

Dovolenkový look

Monochromatická čierno-biela kombinácia dokáže vyzerať takto štýlovo! Stačí si vybrať kratšie šortky alebo mini sukňu a doplniť košeľou previazanou v páse. Pod ňu pokojne hoďte braletku alebo zaujímavé body.

deborabrosa

S bermudami a košeľou

Ďalšou elegantnou alternatívou, pokojne aj do práce, sú bermudy a košeľa s krátkym rukávom. Pohrať sa môžete so vzormi a farbami, no ak chcete staviť na profesionálne pôsobiaci outfit, zvoľte neutrálne farebné kombinácie.

alexisforeman@alexisforeman

Romantika

Splývavé, vzorované nohavice a zaujímavé body (alebo jednodielne plavky) evokujú pravú, dovolenkovú atmosféru. Takýto pohodlný a praktický outfit využijete nielen na pláži, ale aj v rozhorúčenom meste.

emilisindlev@emilisindlev

Mestský chic

Veľmi chic outfit vytvoríte aj kombináciou skrátených, rovných nohavíc a basic tielka. V tomto prípade opäť krásne vynikne čierno-biela kombinácia, no nemusíte sa báť ani výrazných farieb. Skvelou letnou voľbou sú pastely aj neónky.

fakerstorm@fakerstorm

Plážový look

Džínsové šortky, obyčajné tielko a flip-flopy. Na tento outfit nepotrebujete nič viac. Najlepšie na ňom je, že je komfortný a praktický, pričom nosiť ho nemusíte iba na pláž. Pokojne v ňom vyjdite na kávu či na nákupy.

jen wonders@jen_wonders

Foto: Instagram

987

Súvisiace články