Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 28. jún 2020

Štýlové outfity do letných horúčav

Celý rok sa tešíme na leto, slnečné dni apríjemne teplé počasie. Niekedy nás však aj na našom území zastihne vlna tropických horúčav, čo má síce svoje pozitíva, no teplo je niekedy veľmi náročné zvládať.

Štýlové outfity do letných horúčav

Celý rok sa tešíme na leto, slnečné dni a príjemne teplé počasie. Niekedy nás však aj na našom území zastihne vlna tropických horúčav, čo má síce svoje pozitíva, no teplo je niekedy veľmi náročné zvládať. Ako si ho uľahčiť a spríjemniť pomocou outfitu? Vyskúšajte tieto štýlové kombinácie, ktoré sú na jednej strane chic, ale aj praktické do takéhoto počasia.

Crop top + midi/ maxi sukňa

Najjednoduchším outfitom so zaujímavým efektom je jednoznačne kombinácia zaujímavého crop topu a dlhšej sukne. Siahnuť môžete po midi aj maxi modeli, ktorý sa dá doplniť zaujímavou skrátenou blúzkou či tričkom. Všetko závisí od výsledného efektu, ktorý chcete dosiahnuť. Skvelou univerzálnou voľbou je čierno-biela kombinácia ale prírodné, neutrálne farby.

@vanessahong

 

Košeľa + šortky

Do košieľ sme sa zamilovali už počas zimy aj jari, kedy sme ich zväčša mohli vidieť v kombinácii s nohavicovými kostýmami, alebo inými formálnejšími kúskami. Avšak toto leto sa nosia aj v ležérnejšej kombinácii, napríklad s džínsovými šortkami. Siahnuť môžete po modeli s dlhým alebo krátkym rukávom. Veľmi chic výsledok dosiahnete spojením prúžkovanej košele a hnedých chino šortiek, veselý outfit zase pomocou košele s havajskou potlačou spomínaných džínsových šortiek.

freddieharrel@freddieharrel

 

 

Ľan od hlavy po päty

Najvďačnejší materiál v letnom šatníku je bezpochyby ľan. Je vzdušný, praktický a nadčasový, využiteľný v najrôznejších outfitoch na rozličné príležitosti. Vôbec sa nemusíte bať obliecť si ho od hlavy po päty, do každého šatníka zapadnú ľanové košele či blúzky, ale sukne, šortky a nohavice. Vyberte si svetlé, prírodné tóny, ktoré nepriťahujú slnku a zároveň nikdy nevyjdú z módy.

anoukyve@anoukyve

 

 

Plavky + šortky

V tomto outfite vás neprekvapí ani neplánovaný výlet k jazeru či na kúpalisko. Stačí si namiesto topu obliecť jednodielne plavky a doplniť ich elegantnými bermudami v neutrálnej farbe. Vyberte si model plaviek, ktorý okamžite zaujme svojim vzorom.

chloehelenmiles@chloehelenmiles

 

 

Klobúk + košeľa + mini sukňa

Ak pravidelne nosíte košele v kombinácii s nohavicami, urobte malú zmenu a nahraďte ich mini sukňou. Takto vznikne veľmi žensky a zároveň štýlovo pôsobiaci outfit, ktorý využijete pokojne aj do práce. Nebojte sa kombinácií rôznych vzorov a farieb. Extra efekt outfitu dodáte pomocou slameného klobúku.

aimeesong@aimeesong

 

 

Bežecké šortky + crop top

Obľúbili ste si praktické cyklistické šortky, no hľadáte malú zmenu? Nahraďte ich štýlovými nylonovými šortkami! Tento retro typ šortiek je skvelou alternatívou, ktorú v lete oceníte. Stačí ich doplniť akýmkoľvek bežným tričkom, no našou obľúbenou kombináciou sú bežecké šortky a zaujímavý crop alebo bikinový top. Ak sa chystáte na pláž či k jazeru, pokojne si k nim oblečte plavkový top.

himichelleli@himichelleli 

Foto: Instagram

1233

Súvisiace články