Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 27. jún 2020

Unchained: Šperk tohto leta

V obliekaní túto sezónu síce prevláda minimalizmus a čisté línie, no pri šperkoch si to môžeme vykompenzovať. Najväčším šperkovým hitom sú túto sezónu totiž masívne retiazky, či už na krku alebo na rukách.

Unchained: Šperk tohto leta

V obliekaní túto sezónu síce prevláda minimalizmus a čisté línie, no pri šperkoch si to môžeme vykompenzovať. Najväčším šperkovým hitom sú túto sezónu totiž masívne retiazky, či už na krku alebo na rukách. Ako sa nosia?

@mimi.orere

Masívne zlaté alebo strieborné retiazky so širokými okami si obľúbili známe influencerky po celom svete, ktoré ich nosia na najrôznejšie spôsoby a v kombinácii s rozličnými outfitmi. Zatiaľ čo niektoré ich kombinujú s klasicky elegantnými sakami či košeľami, iné k nim neváhajú doplniť aj teplákové mikiny či oversized tričká.

Populárnou kombináciou sú hrubé retiazky doplnené romantickými šatami alebo blúzkami, čo vytvára v kompletnom outfite zaujímavý kontrast. Športovejšie outfity zase kombinujú zaujímavé crop topy, cyklistické šortky či džínsy a ležérne kardigány s týmito masívnymi kúskami. Výsledkom je veľmi moderne pôsobiaci outfit, do ktorého retiazka prináša unikátny dojem. 

Foto: Instagram

Tieto retiazky sa nosia v striebre aj zlate a využiť sa dajú aj na krku aj na ruke. Niektoré influencerky dokonca siahajú po kombinácii šperku s kabelkou s masívnym retiazkovým remienkom, čo pôsobí veľmi elegantne a chic. Čo sa týka stylingu, vystačíte si so samostatnou masívnou retiazkou, ktorá je sama o sebe veľmi výrazným prvkom. Avšak báť sa nemusíte ani vrstvenia a kombinovania s inými náhrdelníkmi a retiazkami v rôznych štýloch. Pokojne k masívnej retiazke môžete doplniť perlový náhrdelník, vďaka čomu vznikne veľmi prekvapivý kontrast, ale staviť môžete aj na tenučké retiazky so zaujímavými príveskami v rôznych dĺžkach.

1046

Súvisiace články