Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 20. jún 2020

Letné potlače, ktoré si zamilujete

Kletu už neodmysliteľne patrí kvetinová potlač, ktorá dodáva každému outfitu romantiku anežnosť. Ak však chcete vyskúšať niečo iné, no stále klasické anadčasové, vymeňte kvetiny za tieto vzory.

Letné potlače, ktoré si zamilujete

K letu už neodmysliteľne patrí kvetinová potlač, ktorá dodáva každému outfitu romantiku a nežnosť. Ak však chcete vyskúšať niečo iné, no stále klasické a nadčasové, vymeňte kvetiny za tieto vzory. Vytvoríte tak chic outfity na najrôznejšie príležitosti.

Pikniková

Pikniková potlač je v podstate káro v jemných, pastelových tónoch. Pôsobí hravo, uvoľnene a veľmi chic. Krásne vynikne na šatách, ale aj topoch, pričom dokonalú dvojicu tvorí napríklad aj s džínsovinou.

@aimeesong

styleidealist@styleidealist  brit harvey@brit_harvey 

Bodkovaná

Polka dot v lete nesmie chýbať, je sofistikovaná a elegantná, pričom v sebe nesie vintage glamour ducha. Je stelesnením talianskeho retro looku, ale aj moderného šatníka. Nosiť ju môžete napríklad na sukniach či blúzkach. Doplňte oversized slnečnými okuliarmi pre extra efekt.

iamcharlotteolivia@iamcharlotteolivia  lucywilliams02@lucywilliams02  sincerelyjules@sincerelyjules 

 

Prúžkovaná

Námornícka móda je takisto starou dobrou klasikou, preto môžete pokojne staviť aj na prúžkované kúsky. Najviac vyniknú v tradičnej bielo-modrej kombinácii, pričom staviť môžete na staré dobre tričká, nohavice či saká a bundy s týmto vzorom. Doplňte balerínkami alebo teniskami.

sabinasocol@sabinasocol  shotfromthestreet@shotfromthestreet  sorayabakhtiar@sorayabakhtiar 

Foto: Instagram

924

Súvisiace články