Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. jún 2020

Must-have sukne na leto

Pokiaľ ste aj vy sukňový typ aradi dopĺňate svoj šatník onové kúsky, poradíme vám ktoré vňom nesmú chýbať túto sezónu. Ak radšej nosíte nohavice, veríme, že sa nám poradí presvedčiť vás, že minimálne jednu sukňu všatníku potrebujete.

Must-have sukne na leto

Pokiaľ ste aj vy sukňový typ a radi dopĺňate svoj šatník o nové kúsky, poradíme vám ktoré v ňom nesmú chýbať túto sezónu. Ak radšej nosíte nohavice, veríme, že sa nám poradí presvedčiť vás, že minimálne jednu sukňu v šatníku potrebujete.

Plisovaná

Na tento obľúbený štýl sukne nezabúdame ani toto leto. Elegantný, sofistikovaný a najmä nadčasový kúsok využijete na najrôznejšie spôsoby a príležitosti. Stačí doladiť sakom alebo džínsovou bundou, podľa toho, aký výsledok chcete dosiahnuť.

@brittanybathgate

 

 

Zavinovacia

Zavinovací typ sukne vždy bude pôsobiť chic a ležérne. Je zároveň veľmi zmyselný a letný, a pri správne zvolenom materiáli vám pripomenie exotickú dovolenku. Doplňte košeľou pre formálnejší look, alebo sexi topom ak sa chystáte na rande.

alexandrapereira@alexandrapereira

 

 

Nariasená

Tento spôsob spracovania látky sa často využíva na topoch a blúzkach, no teraz sa vracia aj na sukne a šaty. Má v sebe jemne bohémsku atmosféru, ale aj silu krásne vytvarovať postavu a zakryť nedokonalosti. Okrem toho je skvelým detailom na mini aj midi sukniach.

styleidealist @lissyroddyy

 

 

Vintage kvetiny

Všetci vieme, že kvetinové potlače sú letným must-have, stelesňujú ženskosť aj romantiku. Ak však hľadáte trochu zmeny, siahnite po vintage kvetinovom vzore, ktorý zaujme svojimi výraznými farbami a odvážnejšími farebnými kombináciami.

emilisindlev@emilisindlev

 

 

Tenisová

Tento trend zrejme nikto nečakal a nepredpovedal, no tenisová sukňa sa na Instagrame objavuje čoraz častejšie a vôbec nie len na kurtoch. Obľúbili si ju módne ikony, ktoré ju ladia s crop topmi, polokošeľami, ale aj romantickými topmi.

cassdimicco@cassdimicco

Foto: Instagram

1423

Súvisiace články