Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. marec 2020

Nohavice s nízkym pásom sú späť! Ako ich nosiť?

Nosili ste ich na začiatku milénia alebo ste sa im vyhýbali obrovským oblúkom? Nohavice snebezpečne nízkym pásom sú späť, plánujete ich nosiť?

Nohavice s nízkym pásom sú späť! Ako ich nosiť?

Nosili ste ich na začiatku milénia alebo ste sa im vyhýbali obrovským oblúkom? Nohavice s nebezpečne nízkym pásom sú späť, plánujete ich nosiť? Ak áno, poradíme vám, ktorými pravidlami by ste sa pri ich stylingu mali riadiť. Inšpirujte sa známymi osobnosťami a módnmi influencerkami.

Styling nohavíc alebo džínsov s nízkym pásom by mal byť jednoduchý. Tým, že sú vaše nohavice relatívne nízko a odhaľujú väčšiu časť kože, vyhnite sa kombinácii s hlbokými výstrihmi. Spolu v jednom outfite to bude vyzerať veľmi lacno.

Ak sa vôbec nechcete odhaľovať, ale chcete trend vyskúšať, pokojne nohavice dolaďte košeľou a sakom, prípadne ku nim doplňte športovú mikinu v prípade, že chcete vytvoriť ležérnejší look. Ďalšou jednoduchou alternatívou je jednoduché zastrčenie topu dovnútra nohavíc.

Foto: Getty, Instagram

Veľmi chic look vytvoríte, keď ku svojim nohaviciam s nízkym pásom doladíte sako a crop top a lá Emily Ratajkowski. Takto vznikne veľmi sofistikovaný a zároveň odvážny outfit, ktorý nebude pôsobiť vulgárne, ale trendy. Chic look dosiahnete aj kombináciou džínsov s nízkym pásom a pletenou vestou ako Bella Hadid.

Ku nohaviciam s nízkym pásom sa extrémne hodia športové kúsky ako skrátené mikiny a roláky, ako aj masívne tenisky a čižmy. Pokiaľ chcete vytvoriť pravý 2000’s outfit, vyskúšajte to s nimi.

Naše tipy:

3x1, 7 for All Mankind, R13, Rag&Bone, Topshop, Golsign, Marques Almeida, Saint Laurent

1022

Súvisiace články