Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. marec 2020

Značky Proenza Schouler a Birkenstock pripravili spoločnú kolekciu

Už čochvíľa bude opäť čas na sandále, flip flopy ašľapky. Preto sa veľmi tešíme ztejto štýlovej kolaborácie, ktorá vznikla spojením značiek Proenza Schouler aBirkenstock.

Značky Proenza Schouler a Birkenstock pripravili spoločnú kolekciu

Už čochvíľa bude opäť čas na sandále, flip flopy a šľapky. Preto sa veľmi tešíme z tejto štýlovej kolaborácie, ktorá vznikla spojením značiek Proenza Schouler a Birkenstock. Pretvorené boli populárne modely Arizona a Milano.

Kolekcia pozostáva zo 6 unisexových kúskov, ktoré sú dostupné v niekoľkých farebných verziách ako čierna s bielym prešívaním, oranžová s čiernym prešívaním či strieborná s čiernym prešívaním. Dizajnérske duo značky Proenza Schouler, Jack McCollough a Lazaro Hernandez dokázali svoj typický newyorský štýl pretaviť do týchto klasických modelov, ktoré prepájajú funkčnosť a kvalitu. „Birkenstock vždy boli tým, čo sme spolu s mojimi kamarátmi nosili, lebo sú jednoduché, pohodlné a spájajú sa nám s nostalgiou dní, kedy sme ich mali obuté,“ povedal Hernandez a naznačil, že jeho inšpiráciou boli 90.roky prežité v Miami.

1

Druhý z dvojice dizajnérov Jack McCollough si takisto obľúbil značku, ktorá mu zase pripomenula dni na cestách s kapelou Grateful Dead. „Chceli sme zachovať funkčnosť modelov, ale zároveň sa sústrediť na úplne základy celej značky a produktov,“ povedal Hernandez. Výsledkom sú štýlové modely Arizona a Milano, jedny šľapky a jedny sandále, ktoré sú v predaji exkluzívne na Net-A-Porter len do 20.marca. V butikoch Proenza Schouler a Birkenstock bude kolekcia dostupná koncom mesiaca.

3

Foto: archív značiek

1003

Súvisiace články