Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 22. január 2020

Helena Christensen pripravuje kapsulovú kolekciu s H&M

Ikonická supermodelka Helena Christensen sa síce zapísala do histórie najmä vďaka svojej úspešnej modelingovej kariére, no po jej ukončení nám odhalila svoj ďalší talent. Ide jej to totiž pred objektívom a za objektívom.

Helena Christensen pripravuje kapsulovú kolekciu s H&M

Ikonická supermodelka Helena Christensen sa síce zapísala do histórie najmä vďaka svojej úspešnej modelingovej kariére, no po jej ukončení nám odhalila svoj ďalší talent. Ide jej to totiž pred objektívom a za objektívom. Práve tej druhej aktivite sa teraz venuje, čo ju priviedlo aj ku kolaborácii s H&M.

Značka H&M je známa svojimi rôznorodými kolaboráciami a počas jedného roka ich uvedie hneď niekoľko. Tou prvou v tomto roku bude práve spolupráca s modelkou a fotografkou, Helenou Christensen. Nápad spojiť sa s ňou vznikol veľmi spontánne po tom, ako Helena uverejnila na Instagrame fotografie kvetín. Práve tie sa stali predmetom tejto spolupráce.

1

4

Kolekcia Helena Christensen x H&M bude pozostávať zo 6 kúskov dekorovaných fotografiami kvetín. Okrem toho sa však Helena postarala aj o vizuálnu stránku kampane, ktorú sama nafotila.

2

Mikiny a tričká v základných siluetách doplnených farebnými kvetinami sa dostanú do predaja už 30.januára a dostupné budú online aj v butikoch po celom svete.

 

helena christensen x hm2 helena christensen x hm3 helena christensen x hm

Foto: archív H&M

1219

Súvisiace články