Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. január 2020

Svadobný salón LuluAnna má svoj príbeh

Svadobný salón LuluAnna vznikol po tom, ako sa jedna z jeho terajších majiteliek vydávala. Hľadajúc tie najvhodnejšie šaty na vlastnú svadbu cítila pozitívne emócie a atmosféru požičovní svadobných šiat.

Svadobný salón LuluAnna má svoj príbeh

Svadobný salón LuluAnna vznikol po tom, ako sa jedna z jeho terajších majiteliek vydávala. Hľadajúc tie najvhodnejšie šaty na vlastnú svadbu cítila pozitívne emócie a atmosféru požičovní svadobných šiat. Ponuka jednotlivých salónov však nebola taká, ako by si predstavovala. Preto sa so svojou kamarátkou rozhodla otvoriť vlastný svadobný salón, ktorý bude spĺňať nevestám ich sny o rozprávkových, romantických, pohodlných, štýlových i elegantných šatách.

Do svadobného salónu LuluAnna dali Lucia a Anna svoje mená i svoje srdcia. Počas celého roka, každý deň pozorne sledujú trendy na našom a najmä zahraničných módnych mólach, aby nevestám pomohli splniť ich sen a urobiť ich svadobný deň skutočne výnimočný.

luluanna3

Špecifikom a jedinečnosťou svadobného salónu LuluAnna je ponuka svadobných šiat v éterickom, ľahkom a splývavom vzhľade. Žiadne nariasené a obrovské sukne, ale šaty ľahké ako pavučinka, ktoré zvýrazňujú prirodzenú krásu nevesty.

luluanna 1  luluanna6 

Svadobný salón LuluAnna s hrdosťou zastupuje aj svadobné modely z kolekcie Anna Kara 2020, ktoré budú oficiálne predstavené 31. januára 2020 na večernom kokteili v priestore Kulturama na Račianskej 22.

Kolekcia ANNA KARA 2020

Je výrazná a zmyselná, je oslavou romantiky a života naplneného efemérnou krásou. Úplne nová kombinácia odvážnych rezov a ľahkých zmyselných siluet sa spája s výraznou modernou romantikou dizajnéra. Sezóna 2020 obsahuje hlboké výstrihy, vlečky i  priehľadné viacvrstvové textílie.

luluanna4

Anna Kara v kolekcii predstavuje prekvapujúce kombinácie výrazných vzorov a sofistikovaných materiálov. Moderné vízie dizajnéra dotvárajú jedinečné, ručne šité detaily, prvky haute couture a kvetinové motívy. Odtiene nahej béžovej a slonovinovej kosti zjemňujú klasickú bielu. Odvážnejší charakter šiat zdôrazňuje vlastnosti modernej nevesty - ženy s mnohými tvárami, silné a odhodlané, plne akceptujúce seba, pritom citlivé a romantické.

luluanna5

Anna Kara využíva širokú škálu čipiek, hodvábu a tylu na vytvorenie zložitých viacvrstvových kompozícií, ktoré sa hladko miešajú v jemnom pohybe textílií. Každé bohato zdobené a pritom éterické oblečenie je jedinečné a dokonale prispôsobené postave klienta tímom skúsených remeselníkov.

Viac informácií: www.luluanna.sk

3006

Súvisiace články