Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. november 2019

Proenza Schouler uvádza dostupnejšiu líniu

Americký módny dom Proenza Schouler sa rozhodol vstúpiť do mid-luxury módnej sféry, ktorou chce svojim fanúšikom sprístupniť svoju módu. Uvádza totiž novú líniu snázvom White Label, ktorej dizajny budú oproti hlavnej línie značne lacnejšie.

Proenza Schouler uvádza dostupnejšiu líniu

Americký módny dom Proenza Schouler sa rozhodol vstúpiť do mid-luxury módnej sféry, ktorou chce svojim fanúšikom sprístupniť svoju módu. Uvádza totiž novú líniu s názvom White Label, ktorej dizajny budú oproti hlavnej línie značne lacnejšie.

White Label si však zachová všetky prvky torby Proenza Schouler, od štýlu až po kvalitu. Pôjde najmä o základné, nadčasové kúsky, ktoré nepodľahnú času ani meniacim sa trendom. Jednotlivé kúsky budú vhodné na každodenné nosenie a navrhnuté sú na tvorbu ležérnych, celoročných outfitov. V línii, ktorá je už v predaji nájdete všetko od tričiek s dlhým rukávom, kabátov až po šaty či svetre. Farebná paleta je sústredená okolo neutrálnych farieb ako čierna či biela, avšak doplnená je aj zábleskmi farieb ako zelená či červená, ale aj zebrovanou či kvetinovou potlačou.

3  4 

Ceny tejto kolekcie začínajú na 179 eurách a končia nad 1400. Celá kolekcia je dostupná online na stránkach Proenza Schouler.

5  6  7 

Foto: archív značky

965

Súvisiace články