Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 27. október 2019

5 minimalistických outfitov na jeseň

Ako sa minimalisticky azároveň štýlovo obliecť počas jesene? Ide to veľmi jednoducho astačiť vám na to budú nadčasové kúsky, ktoré by mala mať každá znás všatníku.

5 minimalistických outfitov na jeseň

Ako sa minimalisticky a zároveň štýlovo obliecť počas jesene? Ide to veľmi jednoducho a stačiť vám na to budú nadčasové kúsky, ktoré by mala mať každá z nás v šatníku. Inšpirujte sa outfitmi známych influenceriek.

Monochromaticky

Čierno-biela kombinácia je skvelou voľbou na akýkoľvek deň aj príležitosť. To, čo odlíši bežný outfit o toho štýlového je spôsob kombinovania kúskov. Stavte na kontrastné materiály v rôznych finišoch a pokojne doplňte detailom s potlačou v ladiacich farbách.

@josefinehj

Miešanie štruktúr

Keď sa od hlavy po päty oblečiete do jedinej farby, vyskúšajte kombináciu viacerých štruktúr. Týmto trikom dodáte outfitu viac dimenzií a hĺbky, nehovoriac o tom, že nadobudne aj prepracovanejší, luxusný dojem.

2@laurencaruso_

All-black

Celý čierny outfit je to, čo vás zachráni v prípade, že neviete čo na seba. Poskytuje vám množstvo nevyčerpateľných možností a kúsky, ktoré sa jednoducho kombinujú. Výsledok je pritom vždy elegantný a uhladený.

3@tylynnnguyen

Vrtsvenie

Elegantné, minimalistické kúsky ako košeľa, široké nohavice a midi sukňa dokážu spolu vytvoriť veľmi unikátny outfit, ktorý pôsobí netradične, čisto a sofistikovane. Základom je však kombinovať neutrálne a základné farby.

4@modedeamour

Ležérne
Ako nosia trendy džínsy minimalisti? Stačí zvoliť zaujímavý model, napríklad široký, a doplniť oversized mikinou a telovými lodičkami. Džínsy a mikina alebo sveter by mali farebne ladiť, takže ak zvolíte svetlomodré džínsy, doplniť by ste ich mali svetlomodrým alebo bielym vrchom.

5@filis_pina

Foto: Instagram

1959

Súvisiace články