Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 27. október 2019

Kolaborácia pre všetkých milovníkov vintage módy

Vintage móda a second hand zažili v poslednom období obrovský nárast v popularite. Vďaka nimi široká verejnosť, ale aj módni odborníci či dokonca celebrity nakupujú unikátne kúsky a navyše prispievajú do cirkulárnej ekonomiky, čím predlžujú životnosť módy a šetria životné prostredie.

Kolaborácia pre všetkých milovníkov vintage módy

Vintage móda a second hand zažili v poslednom období obrovský nárast v popularite. Vďaka nimi široká verejnosť, ale aj módni odborníci či dokonca celebrity nakupujú unikátne kúsky a navyše prispievajú do cirkulárnej ekonomiky, čím predlžujú životnosť módy a šetria životné prostredie. Ak medzi milovníkov vintage módy patríte aj vy, táto kolaborácia vás nadchne.

William Vintage je jedným z najobľúbenejších destinácií na objavovanie luxusných vintage pokladov. Nachádza sa v Londýne a pravidelne tu nakupujú módni stylisti aj samotné známe osobnosti. Teraz v spolupráci s predajcom MATCHESFASHION butik pripravil unikátnu kolaboráciu.

„Vintage móda je ultimátnym nástrojom udržateľnosti. Nákupom zároveň investujete do kúsku histórie, ktorý má svoj príbeh, je unikátny a nikto iný nebude mať niečo podobné. Pri vintage móde tiež neznamená, že pôjde o nemoderné kúsky, práve naopak. Majú okolo 50-60 rokov a stále sú moderné, sú nadčasové a kvalitné,“ hovorí CEO William Vintage, Marie Blanchet. Takéto kúsky sú skutočne unikátne a na svete ich nájdete po jedinom kuse. Butik si navyše veľmi starostlivo vyberá, ktoré dizajny bude predávať ďalej, pritom vždy má na mysli ich kombinovateľnosť v kontexte modernej módy.

1Dior 1955 2Gianni Versace 1983 3Saint Laurent 1963

Za týmito exkluzívnymi kúskami, ktoré je veľmi ťažké vôbec nájsť, teraz nemusíte cestovať do Londýna, stačí si otvoriť stránku MATCHESFASHION, kde výber toho najlepšieho nakúpite pohodlne online. Ide o haute couture modely, ktoré sú svetovými unikátmi. Medzi nimi nájdete napríklad šaty Dior z 50.rokov, ikonický kostým Saint Laurent z roku 1968 či kvetinové šaty Versace z 90.rokov, ktoré vznikli ešte pod dohľadom Gianniho Versace.

Foto: William Vintage

1482

Súvisiace články