Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 22. október 2019

Kabelka do dažďa

Hovorí sa, že každý človek má v živote osobu, na ktorú sa môže spoľahnúť za akýchkoľvek okolností, jednoducho takého kamoša do dažďa. V tom módnom svete zase túto úlohu plní kabelka, ktorá nesklame v žiadnej situácii, ani pod vplyvom meniacich sa trendov či pri rôznych príležitostiach.

Kabelka do dažďa

Hovorí sa, že každý človek má v živote osobu, na ktorú sa môže spoľahnúť za akýchkoľvek okolností, jednoducho takého kamoša do dažďa. V tom módnom svete zase túto úlohu plní kabelka, ktorá nesklame v žiadnej situácii, ani pod vplyvom meniacich sa trendov či pri rôznych príležitostiach. Presne také kabelky vytvára česká značka SHE.

S každou novou sezónou nás to ťahá za aktuálnymi trendami, ktoré dokážu byť poriadne lákavé. Predsa len ich vidíme všade, od sociálnych sietí až po stránky magazínov. Ako rýchlo nás však jeden trend prestane baviť? Je to síce individuálne, no raz ten okamih predsa len príde. Na takéto situácie sú stvorené nadčasové, kvalitné kúsky, ktoré vás jednoducho nesklamú, prispôsobia sa najrôznejším požiadavkám a vydržia v šatníku dlhé roky. A najlepšie na nich je, že sa jednoducho kombinujú. Povedzme si na rovinu, koľkokrát ste museli vymeniť svoju ultra modernú kabelku za niekoľkoročnú klasiku lebo bola buď nepraktická alebo sa ku zvyšku outfitu jednoducho nehodila?

Tajomstvo je v minimalizme

Dizajnové štúdio SHE založilo duo Dita Horáková a Monika Žílová na filozofii kvality a jednoduchosti, ktoré hovoria samé za seba. Jednotlivé kúsky sú navrhnuté s víziou dlhovekosti, versatility a nadčasovosti. Vládnu im preto minimalistické línie, ktoré nechávajú vyniknúť prepracovanosť detailov a bez ohľadu na to, aký je váš štýl, takúto kabelku jednoducho potrebujete. Ide o kúsok, ktorý vás zachráni v prípade, že do práce nosíte hromady dokumentov, no jednoducho sa premení aj na skvelú shopper bag a svoju rolu splní aj v prípade večerného drinku. Spojenec do každej situácie.

DSC 0657  DSC 0767 

Unikátne a lokálne

SHE síce vytvára kúsky, ktoré potrebuje každá žena, no s masovou výrobou nerátajú. Sústreďujú sa na element výnimočnosti, ktorý je v každej z nás a práve preto značka produkuje limitované kolekcie plné unikátnych kúskov. Koža a ostatné materiály pochádzajú Talianska, pričom výroba prebieha v Česku. Ide teda o lokálne produkty, ktoré prepájajú kvalitu, originalitu a nestarnúci dizajn.

DSC 0297

V premiérovej kolekcii SHE, ktorá je inšpirovaná Bohyňami nájdete niekoľko modelov, ktoré vás vykúpia z denno-denného rozhodovania, akú kabelku zvoliť. Minimalistický ruksak HERA si obľúbia nielen študentky, ale aj všetky ženy, ktoré rovnako ako my, nezvládajú nosiť počítač, obed, nabíjačky a slúchadlá v kabelke na jednom ramene. Shopperka AFRODITA je presne ten kúsok, ktorý si nekupujete na jednu sezónu, ale na dlhé roky. Je to nadčasový kúsok, do ktorého sa zmestí všetko od pracovných dokumentov až po športové oblečenie na večernú hodinu jógy. Ďalším must have kúskom je crossbody kabelka ATHENA, ktorú má vo svojej skrini žena v každom veku pretože sa dá prakticky využiť pri akejkoľvek príležitosti od cestovania až po prechádzku po meste, kedy potrebujete so sebou zobrať len pár vecí.

1633

Súvisiace články