Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. september 2019

Jesenné kúsky zo šatníka Parížaniek

Potrebujete vynoviť alebo doplniť svoj jesenný šatník? Nesústreďujte sa iba na najnovšie trendy, ale investujte do nadčasových kúskov, ktoré prežijú dlhé roky.

Jesenné kúsky zo šatníka Parížaniek

Potrebujete vynoviť alebo doplniť svoj jesenný šatník? Nesústreďujte sa iba na najnovšie trendy, ale investujte do nadčasových kúskov, ktoré prežijú dlhé roky. Svoju inšpiráciu nájdete v šatníkoch sofistikovaných Francúzok.

Béžové kúsky

Marissa Cox je síce rodená Britka, no už dlhé roky žije v Paríži a jej štýl aj podľa toho vyzerá. Je dokonalým odrazom toho, ako sa Parížanky obliekajú a preto je aj ideálnou inšpiráciou, ak hľadáte french chic štýl. V jej šatníku nechýbajú aj béžové kúsky, ktoré sú na jednej strane multifunkčné a ľahko kombinovateľné nielen s letnými kúskami a trendy dizajnmi, ale aj s jesennými

@ruerodier

Naše tipy:

zaraZARA  ganniGanni 

Pracovné nohavice

Široké a pohodlné nohavice sú skvelým jesenným prvkom. Sú ako stvorené na každodenné nosenie a takisto poskytujú výbornú alternatívu ku klasickým džínsom. Môžete sa vyblázniť na ich stylingu a nechať sa zaviesť do elegantnejšieho looku, alebo naopak, vyberte sa na športovejšiu stranu.

2@louisefollain

Naše tipy:

pradaPrada Screenshot 2019 08 31 at 09.58.43TOPSHOP

Pohodlné kardigány

Kardigány sú jednoducho poznávacím znamením francúzskeho štýlu. Vynechať by ste ich nemali ani vy, pretože sú aktuálne veľkým trendom. Nosia crop verzie, chlpaté dizajny alebo dlhšie modely. Vyberte si, aký vám najviac vyhovuje, no určite na neho vo svojom jesennom šatníku nezabudnite.

3@jeannedamas

Naše tipy:

other stories& other stories (ASOS) prada2Prada

Kárované sako

Na jeseň bývajú síce dni ešte príjemne teplé, no rána a večery sú značne chladnejšie. V takom prípade vytiahnite zo skrine sako, ideálne károvanú verziu. Tento nadčasový kúsok sa dá nosiť na množstvo spôsobov, je elegantný, jednoduchý a pritom taký efektný.

4@sabinasocol

Naše tipy:

tibiTIBI Screenshot 2019 08 31 at 10.00.21TOPSHOP

Foto: Instagram

1641

Súvisiace články