Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. september 2019

Najväčšie kabelkové trendy

Pokiaľ už máte dosť Loewe Pouch alebo Jacquemus Le Chiquito, máme dobrú správu! Na scéne sú nové kabelkové trendy, ktoré ich konečne zosadia ztrónu.

Najväčšie kabelkové trendy

Pokiaľ už máte dosť Loewe Pouch alebo Jacquemus Le Chiquito, máme dobrú správu! Na scéne sú nové kabelkové trendy, ktoré ich konečne zosadia z trónu. Ktoré to budú? Tešiť sa môžete na minimalizmus v plnej sile, ale aj neónovú žiarivosť.

Darčeková

Žeby návrat k minimalizmu? Dôkazom toho sú kabelky, ktoré vynikajú tými najjednoduchšími možnými líniami. Model inšpirovaný papierovou darčekovou taškou bude podľa nás ďalšou must-have kabelkou. My sme jej prepadli už teraz.

@medeasisters

Náš tip:

Screenshot 2019 08 30 at 20.52.46

Topshop

Nadrozmerná

Priestrannú, veľkú kabelku Christian Dior ste už asi videli na všetkých významných influencerkách. Pokiaľ ste podľahli tomuto trendu aj vy, nemusíte hneď siahnuť na dno peňaženiek, existuje množstvo ekonomickejších a rovnako zaujímavých dizajnov.

1@handinfire

Náš tip:

loewe

Topshop

Žiarivá

Výrazných farieb sa nevzdávajte pretože stále vládnu móde. Najnovšie sa nosia ja na kabelkách, ktoré zdobia žiarivé tóny oranžovej, žltej, zelenej či ružovej. Sú ideálnym kúskami na rozjasnenie jesene.

3@alwaysjudging

Náš tip:

chanel

Chanell

S logom

Veľké logá sa z tričiek a topánok presúvajú na kabelky, kde zároveň plnia úlohu pracky. Sú výrazné, lesklé a pôsobia luxusne. Nosia sa na listových, cross-body kabelkách a samozrejme aj na väčších modeloch.
@mvb

4@mvb

Náš tip:

burberry

Topshop

S hrubou reťazou

Hrubé reťaze sa opäť začali nosiť na krku, no pokiaľ vám to nestačí, bude sa vám páčiť najnovší kabelkový trend, ktorý je založený na hrubej reťazi namiesto popruhu. Nejde však o kovové retiazky, ale retro plastové s maxi očkami. Kto ide do toho?

5@rocky_barnes

Náš tip:

Screenshot 2019 08 30 at 20.54.27

Topshop

Foto: Instagram, archív značiek

1236

Súvisiace články