Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. august 2019

S čím zladiť koženú bundu?

Už dlhší čas uvažujete o kúpe štýlovej koženej bundy, ale neviete, k čomu ju nosiť? Koža nie je pre každého, ale možno, že je práve pre vás.

S čím zladiť koženú bundu?

Už dlhší čas uvažujete o kúpe štýlovej koženej bundy, ale neviete, k čomu ju nosiť? Koža nie je pre každého, ale možno, že je práve pre vás. Vyskúšajte ju a urobte si jasno. Kožené bundy sú stále v kurze. Využijete ich na jar aj na jeseň, pretože sa jedná o univerzálny doplnok, ktorý pohodlne zladíte takmer so všetkým – so športovým aj spoločenským oblečením.

Outfit do práce aj do klubu

Milujete ležérne štýly s dávkou elegancie? Kratšia kožená bunda s voľnými nohavicami culottes vyzerá uvoľnene a hravo a môžete si ju vziať aj do práce. Pridajte k tomu topánky na vysokom podpätku a koženú kabelku a zaujímavý výsledok máte zaručený.

Kratšie strihy kožených búnd sa hodia aj k šatám, takže letné minišaty môžete pokojne obliecť ešte na jeseň. Stačí si k nim vziať čižmy nad kolená a elegantný klobúčik. Skvelou voľbou sú tiež sukne do pása, kratšie sukne alebo kraťasy v kombinácii s tenkými vzorovanými pančuchami a topánkami na vysokom podpätku. Dajte si však pozor. V práci by ste nemali pôsobiť vyzývavo, takže nápadnejšie vzory alebo minisukne radšej vynechajte. Uplatníte ich skôr na večierku.

Ak pátrate po dlhšej koženej bunde, doplňte ju úzkymi nohavicami priamo na telo. Široké sukne ani nohavice sa k nej príliš hodiť nebudú.

kozena bunda2

Vyhrajte si s kontrastmi

Uhladená košeľa a jednoduchá sukňa znesú trochu drsnejší prvok. Neváhajte vziať si na seba čiernu koženú bundu, ktorá vám dodá celkom iný ráz. Môžete ju zladiť dokonca aj s večernými šatami. Zrazu už nebudete pôsobiť ako nežná víla, ale ako drsná rockerka, ktorá veľmi dobre vie, čo chce.

Nebojte sa farieb

Kožené bundy ale nemusia byť len čierne, zoženiete ich v najrôznejších farebných odtieňoch – hnedej, šedej, ružovej, modrej, zelenej, béžovej, červenej, fialovej, bielej aj žltej. Výraznejšie farby krásne podčiarknu nenápadnejšie outfity. Zlaďte čierne alebo biele šaty s červenou bundou, ale nebojte sa vyskúšať aj niečo trochu odvážnejšie – ako žiarivo modré nohavice s ostro oranžovou bundou. Jeseň je predsa plný farieb – prevládajú žlté, hnedé a červené. Nechajte sa nimi inšpirovať.

kozene bundy

Minimalistický jesenný štýl

Krikľavé farby pre vás nie sú tým pravým? Koženú bundu môžete obliecť aj k jednofarebným bavlneným šatám. Voľte neutrálne tóny, šedú šál a jednoduché tenisky a vytvoríte tak príjemný minimalistický štýl, ktorý sa bude hodiť do práce aj do spoločnosti.

3292

Súvisiace články