Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. september 2019

Josefine HJ pripravila kolaboráciu s Nasty Gal

Poznáte sympatickú Dánku Josefine HJ? Na konte má viac ako 800-tisíc sledovateľov, vlastnú značku ateraz aj kolaboráciu sNasty Gal.

Josefine HJ pripravila kolaboráciu s Nasty Gal

Poznáte sympatickú Dánku Josefine HJ? Na konte má viac ako 800-tisíc sledovateľov, vlastnú značku a teraz aj kolaboráciu s Nasty Gal. Spoločná kolekcia je presne taká, ako Josefinin štýl, minimalistický, ale s rockový nádychom.

Nasty Gal nie je nováčikom v kolaboráciách, len nedávno predstavila spoluprácu s Emily Ratajkowski, predtým tiež líniu s Louise Connolly. Teraz prichádza na rad Josefine, ktorá vytvorila dokonalú jesennú kolekciu. Minimalizmus s maximálnym efektom, takto popisuje spoluprácu Nasty Gal a my konštatujeme, že je to úplne výstižné. Klasické kúsky v nadčasových materiáloch s jemnou dávkou rebélie, to je presne to, čo môžete od kolekcie čakať.

2  3  4 

Línia pozostáva z 20 kúskov, ktoré sú dostupné v rôznych štýloch. Medzi nimi nechýbajú saténové šaty, topy, ale aj nohavicový kostým, kožené nohavice či svetre. Farebná paleta je základná, pohybuje sa na tónoch krémovej, hnedej, oranžovej aj čiernej. Minimalistické a čisté línie sa v nich miešajú so zaujímavými materiálmi, ktoré im dodávajú novú tvár.

5  6  7 

Foto: Nasty Gal

1273

Súvisiace články