Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 20. august 2019

Power Couple: Oranžová & ružová

Oranžová zažila toto leto obrovský boom aružová je stálicou vletnom šatníku. Avšak až teraz, na sklonku jesene, sa tieto dve farby našli avytvorili ďalšiu power couple, ktorá bude vládnuť našim posledným letným aprvým jesenným outfitom.

Power Couple: Oranžová & ružová

Oranžová zažila toto leto obrovský boom a ružová je stálicou v letnom šatníku. Avšak až teraz, na sklonku jesene, sa tieto dve farby našli a vytvorili ďalšiu power couple, ktorá bude vládnuť našim posledným letným a prvým jesenným outfitom.

@emilisindlev

Módne domy predpovedali tento trend na prehliadkach na sezónu jeseň-zima 19/20 a vyzerá to tak, že práve táto kombinácia si získa status najpopulárnejšej v nasledujúcom období. Využili ich módne domy ako Gucci, Jacquemus, Sies Marjan či Area. Tieto farby sú žiarivé a šťavnaté, na jednej strane pripomínajú leto, no pritom podliehajú sentimentu jesene. Ide však o návrat populárneho trendu zo začiatku tohto milénia, ktorou sa preslávila najmä značka Juicy Couture, no milovali ju rôzne ďalšie módne domy.

Foto: Getty

Ako sa bude táto kombinácia nosiť? Samozrejme na tie najrôznejšie spôsoby. Kombinovať sa budú nielen rôzne odtiene týchto farieb, ale aj štruktúry, materiály a strihy. Ak uvidíte v uliciach menšestrové nohavice v oranžovej a saténový top vo fuksiovo ružovej, nebuďte prekvapení. Rovnako ako keď uvidíte nylonovú kabelku v ružovej a oranžovú blúzku, ktoré skombinovala Emili Sindlev.

1548

Súvisiace články