Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. júl 2019

Summer ’19: Plavkový styling

Väčšina z nás neodolá nákupu nových plaviek s príchodom aktuálneho leta. Ak ste sa však tento rok rozhodli ísť na to udržateľnejšie a nákup ste odložili na neskôr, poradíme vám, ako zo starých plaviek urobiť nové.

Summer ’19: Plavkový styling

Väčšina z nás neodolá nákupu nových plaviek s príchodom aktuálneho leta. Ak ste sa však tento rok rozhodli ísť na to udržateľnejšie a nákup ste odložili na neskôr, poradíme vám, ako zo starých plaviek urobiť nové. Potrebovať na to budete len pár stylingových trikov.

Mix’n Match

Toto je zrejme prvá vec, ktorá nám napadne, keď nás začnú naše plavky nudiť. Miešajte strihy, farby a potlače, teraz je to najvhodnejšie obdobie.

@gypsea_lust 

Dole hlavou

Kto by povedal, že obrátenie plaviek dokáže urobiť taký rozdiel? Stačí ich uviazať presne naopak- spodná časť bude v dekolte a zaväzovanie na krku zase na chrbte.

2@olivecooke 

Retiazky

Nejde o styling, ktorý je využiteľný pri opaľovaní, no napríklad na pool party, alebo v prípade, že máte na sebe jednodielny model, môže ísť o veľmi zaujímavé doplnky.

3@brittanyxavier 

Uzlík

Jednoduchým uzlíkom na trojuholníkových plavkách na jednej strane zmeníte strih, ale aj celkový vzhľad. Je ideálnym spôsobom ako predĺžiť život plavkám, ktoré už majú čo to za sebou.

4@gildaambrosio

Foto: Instagram

1143

Súvisiace články