Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 22. júl 2019

Plážové osušky z dielní módnych dizajnérov

Plážová móda pozostáva z mnohých elementov. Na jednej strane to sú samozrejme plavky, klobúky, flip-flopy či plážové tašky, no zabudnúť by sme nemali ani na plážové osušky.

Plážové osušky z dielní módnych dizajnérov

Plážová móda pozostáva z mnohých elementov. Na jednej strane to sú samozrejme plavky, klobúky, flip-flopy či plážové tašky, no zabudnúť by sme nemali ani na plážové osušky. Zatiaľ čo väčšina z nás sa sústreďuje najmä na ich praktickú stránku, tí, ktorí hľadajú dizajnové kúsky už viac hľadať nemusia.

Prepojiť štýl a praktickú stránku tohto kúsku sa podarilo hneď niekoľkým módnym domom. Ktoré pretavili svoju estetiku aj do plážových osušiek. Aké trendy zasiahli túto sféru? Presne také ako zvyšok letného šatníka. Nechýbajú preto na nich logá, kvetiny, retro inšpirácia či slogany. Na svoje si prídu všetci milovníci minimalizmu a jednoduchého dizajnu, ale aj maximalisti túžiaci po extravagantnejších kúskoch.

Nezáleží na tom, či sa chystáte tráviť svoju letnú dovolenku pri bazéne, jazere či na pláži, vaša osuška tiež môže do vášho leta vdýchnuť poriadny kus luxusu.

Naše tipy:

Balmain, Bottega Venetta, Burberry, Dolce & Gabbana, Emilio Pucci, Etro, Kenzo, Loewe, Oscar de la Renta, Stella McCartney, Valentino, Versace

1130

Súvisiace články