Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. júl 2019

Plavkové trendy podľa Francúzok

Francúzky aich štýl sú nekonečnou studnicou inšpirácie. Spríchodom leta nás už dokázala presvedčiť otom, že kvetinové šaty jednoducho musíme mať vskrini, ale aj otom, že bez prútených kabeliek sa leto nedá zvládnuť.

Plavkové trendy podľa Francúzok

Francúzky a ich štýl sú nekonečnou studnicou inšpirácie. S príchodom leta nás už dokázala presvedčiť o tom, že kvetinové šaty jednoducho musíme mať v skrini, ale aj o tom, že bez prútených kabeliek sa leto nedá zvládnuť. Ako to je v prípade plaviek?

Ovocné

Farebné a šťavnaté, také plavky nosia Francúzky. Samozrejme aj v tomto prípade to robia po svojom a pri plavkách pokojne siahnu po ovocnom vzore. Vyberte si hocičo od citrónov až po ananás.

@constancearnlt

Jednodielne

Jednodielna klasika vás zachráni v prípade, že sa necítite na odhaľovanie, no zaujímavý strih, sexi detaily alebo hlboký výstrih na chrbte sa postarajú o želaný wow efekt.

1@jeannedamas

Logá

Na Francúzky celkom netypická voľba, no aj napriek tomu logám niektoré z nich neodolali. Burberry, Fendi či Gucci logá sa tak nosia aj na plavkách.

2@adenorah

Kvetinové

Nič nie je nad kvetinové vzory. Či už máte radšej tropické a farebné, jemné a inšpirované starými obrazmi, alebo retro a lá 90.roky, schvaľujú ich aj Francúzky.

3@sabinasocol

Sporty

Čím to je, že Francúzky ešte aj v športových plavkách dokážu vyzerať sofistikovane? Je to v kombinácii strihu, farieb a materiálov.

4@louisefollain

Color-blocking

Sexi a pritom elegantné. Kombinácie základných farieb v netradičnom strihu sa postará presne o takýto výsledok. Vyberte si asymetrické modely plaviek alebo choďte do mix’n match.

5@fionazanetti

Malé čierne

Malé čierne plavky sú letnou verziou malých čiernych šiat. Každá z nás by ich mala mať pretože sú jednoducho multifunkčné, nadčasové. Investujte do modelu, ktorý vám vydrží dlhé roky.

7@thomsenmichaela
Foto: Instagram

1169

Súvisiace články