Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. júl 2019

Aké šperky sa nosia toto leto?

Vlete zrejme nikto nemá chuť nosiť obrovské náušnice či hrubé retiazky. Nahraďte masívne šperky hravými alternatívami, ktoré dokonale zapadnú do dobrodružnej atmosféry leta.

Aké šperky sa nosia toto leto?

V lete zrejme nikto nemá chuť nosiť obrovské náušnice či hrubé retiazky. Nahraďte masívne šperky hravými alternatívami, ktoré dokonale zapadnú do dobrodružnej atmosféry leta.

Ovocie

Šťavnaté ovocie teraz môžete využiť aj inak ako vo svojom jedálničku. Čo tak si ho obliecť? Áno, ovocné potlače sú trendy, no skúsili ste si už zavesiť na uši napríklad citrónové náušnice? Alebo na prst nastoknúť čerešňový prsteň?

@pamallier

Perly

Nedokonalé, unikátne, bohémske. Také perly sa nosia túto sezónu a vyzerá to tak, že úplne vytlačili zo scény tie klasické. V kombinácii s kovmi pôsobia exoticky, ale pritom dizajnovo.

4@blancamiro 

Lastúry

Kto si zvykol v detstve priniesť z každej dovolenky nejaký „šperk“ s mušľami? Kedysi bol takýto kúsok považovaný za gýč, nie však dnes, keď sa nosí všetko. Sentimentálne kúsky si preto obľúbili aj tie najväčšie celebrity a nosia ich na krku, na ušiach, na rukách aj na členkoch.

2@emelinaah 

Lucky Charms

Prívesky pre šťastie boli na výslní na začiatku milénia, avšak teraz sú tu opäť. Sú ideálnym kúskom na vrstvenie, experimentovanie a letné dobrodružstvá. Čím farebnejšie tým lepšie, no aj čisté kovy spravia svoj efekt.

5@chiaraferragni 

Personalizované

Každú módnu ikonu, modelku či influencerku ste už určite mohli minimálne raz zahliadnuť s príveskom so svojim menom na krku. Nádherné písmo v elegantných líniách, občasná prímes drahokamov a farieb je ako stvorená na leto.

3@aimeesong

Foto: Instagram

1570

Súvisiace články