Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 26. jún 2019

Aké trendy v spodnej bielizni nás čakajú nasledujúcu sezónu?

Poďme sa aspoň na chvíľu schladiť! Predstavte si upršaný večer, vy za oknom sledujete uponáhľaný svet steplým čajom vruke arozmýšľate, čo zajtra na seba.

Aké trendy v spodnej bielizni nás čakajú nasledujúcu sezónu?

Poďme sa aspoň na chvíľu schladiť! Predstavte si upršaný večer, vy za oknom sledujete uponáhľaný svet s teplým čajom v ruke a rozmýšľate, čo zajtra na seba. Bude to trojuholníková podprsenka v temnej čiernej alebo jemný, čipkovaný top, ktorý bude vykúkať spod kašmírového svetra? V ponuke Calzedonie, Tezenis a Intimissimi zaručene nájdete všetko na rôzne príležitosti.

Spodná bielizeň

Skin on skin

Tak ako celý svet módy podľahol koži, podľahla mu aj spodná bielizeň. Kožené trojuholníkové podprsenky v čiernej alebo rosé gold v kombinácii s francúzskou čipkou sa postarajú o dokonalú drámu.

1Intimissimi Fall

Rôzne tváre nocí

Ornamenty, výšivky či trblietky, ale aj pastely a zvieracie vzory. Každé noci a dni sú unikátne, rovnako ako ženy. Každý deň máme chuť na niečo iné, preto si budete môcť vyberať z tých najrôznejších dizajnov podľa aktuálnej nálady.

2Tezenis AW, Intimissimi Christmas

Hravé mixovanie

Máte chuť kombinovať? Na svoje si prídete pri kúskoch, ktoré prepájajú rôzne svety. Zvieracie potlače so športovými elementami, sexepíl s romantikou alebo eleganciu s komfortom.

3Intimissimi Fall, Tezenis AW

Pančuchy a legíny

Z pánskeho šatníka

Ženy si z pánskeho šatníka zvyknú čo-to ukradnúť, niekedy to je košeľa, inokedy džínsy. Calzedonia však posúva pánsku inšpiráciu o niečo ďalej a predstavuje nám pančuchy a legíny v typicky pánskych vzoroch ako tartan, prúžky, chevron či kohútej stope.

4Calzedonia AW 

Lesk diamantov

Ďalšou vecou, ktorej nedokážeme odolať je lesk a trblietky. Našťastie aj na toto existuje liek v podobe kúskov, ktoré sa nesú kovových odleskoch alebo sú dekorované trblietkami. Budúcu sezónu si budete môcť vybrať zo zlatých, bronzových či strieborných tónov.

5Calzedonia AW

 

Logo time
Street wearový trend sa nechystá na ústup, práve naopak. Bude sa nosiť ešte viac a v tých najrôznejších podobách či kombináciách. Už ste skúsili logá na pančuchách? Ak nie, urobte im miesto vo svojom šatníku.

6Calzedonia AW

1033

Súvisiace články