Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. jún 2019

Ako sa nosí crop top vo svete?

Jeden kúsok a má toľko tvárí. Každý si ho dokáže prispôsobiť k svojmu štýlu a pritom dokáže zachovať jeho podstatu.

Ako sa nosí crop top vo svete?

Jeden kúsok a má toľko tvárí. Každý si ho dokáže prispôsobiť k svojmu štýlu a pritom dokáže zachovať jeho podstatu. Ako sa nosí crop top v rôznych častiach sveta?

Po francúzsky

Klasický francúzsky štýl šmrncnutý moderným dizajnom? Jednoduchou kombináciou efektného crop topu a vzorovanej sukne dosiahnete chic outfit a lá French girl.

@adenorah

Po americky

Čisté línie, futuristické siluety a monochromatické ladenie farieb sa postará o outfit hodný pravej Newyorčanky. Klasickou košeľou v skrátenom strihu a džínsami dosiahnete trendy výsledok.

2@brittanyxavier

Po taliansky

Chiara skombinovala asymetrický top so zaujímavým detailom a kožené šortky. Pokiaľ vám koža ako letný materiál nevyhovuje, stačí keď s topom skombinujete mini sukňu alebo iné jednofarebné šortky.

3@chiaraferragni

Po španielsky

Pravý romantický outfit dokážu vytvoriť iba Španielky. Volány, pastelové farby, ženské strihy k tomu dopomôžu. Ida to stavila na off-shoulder top a sukňu v rovnakej farbe.

4@dulceida

Po dánsky

Emili síce nezosobňuje typický škandinávsky štýl, avšak jej outfity sú zakaždým poriadne inšpiratívne. Úsporný crop top doplnila oversized vzorovaným sakom a tvídovou sukňou.

5@emilisindlev

Foto: Instagram

Naše tipy:

Foto: Alexanderwang T., Cult Gaia, Ganni, Oscar de la Renta, Topshop, Topshop, Zara, Zara

1406

Súvisiace články