Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 6. máj 2019

Converse pripravila kolaborácie s troma značkami

Značka Converse sa kolaboráciám vôbec nebráni a má ich na konte už mnoho. Medzi tie najznámejšie patrí určite kolekcia s Off-White, Miley Cyrus či J.W.Anderson.

Converse pripravila kolaborácie s troma značkami

Značka Converse sa kolaboráciám vôbec nebráni a má ich na konte už mnoho. Medzi tie najznámejšie patrí určite kolekcia s Off-White, Miley Cyrus či J.W.Anderson. Teraz pridáva novú kolekciu, ktorú vytvorili značky Koché, Faith Connexion a Feng Chen Wang.

 

Christelle Kocher zo značky Koché pretvorila modely tenisiek Mary Rina a Jack Purcell, zatiaľ čo Feng Chen Wang predstavil svoj pohľad na Chuck ’70 Hi a ERX, značka Faith Connexion sad ala na Run Star, One Star Mid a One Star Ox. Okrem toho každá značka vytvorila niekoľko kúskov oblečenia.

Pre značku Koché je typické využívanie geometrických elementov, ktoré sú prítomné aj v tejto kolaborácii, na oblečení aj na teniskách. Faith Connexion stavilo na street-stylovú estetiku založenú na kamufláži a Feng Checn Wang išiel do nápisov, ktoré dominovali jeho modelom.

Foto: archív značky

Kolekcia je v predaji od 26.apríla na stránkach Converse a vo vybraných butikoch po cekom svete. Ceny začínajú na 40 eurách a končia na 250.

1149

Súvisiace články