Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. apríl 2019

Aké slnečné okuliare sa nosia túto sezónu?

Vprípade, že vás slnečné lúče nútia vyťahovať zkabelky slnečné okuliare čoraz častejšie, znamená to, že leto je za dverami. Aké trendy zasiahli slnečné okuliare túto sezónu?

Aké slnečné okuliare sa nosia túto sezónu?

V prípade, že vás slnečné lúče nútia vyťahovať z kabelky slnečné okuliare čoraz častejšie, znamená to, že leto je za dverami. Aké trendy zasiahli slnečné okuliare túto sezónu?

Mikro mačacie

Cat-eye okuliare tu síce boli už minulú sezónu, no teraz nadobudli inú podobu. Inšpirovali sa 90.rokmi a lady-like vzhľad nahradil matrixový.

Fashion East SS19

Náš tip:

illesteva

Illesteva

Zváračské

Pripomínajú síce okuliare na zváranie, no módne domy na čele so Stellou McCartney či Phillip Lim si ich zamilovali. Zapadajú tiež do športového trendu, ktorý momentálne vládne uliciam.

23.1 Phillip Lim SS19

Náš tip:

loewe

Loewe

 

Zrkadlové

Keď značka Chanel povie, že zrkadlové okuliare sú opäť trendy, tak nám neostáva nič iné ako súhlasiť. Zrkadlové sklá s metalickým efektom pôsobia futuristicky aj chic zároveň.

3Chanel SS19

Náš tip:

rayban

Ray-Ban

 

Farebné

Určite ste už postrehli, že farebné sklá na slnečných okuliaroch sa začali znovu nosiť. Vybrať si môžete akúkoľvek farbu, no za nás je najviac trendy práve červená, ktorá je zatiaľ neopozeraná.

5John Elliott SS19

Náš tip:

valentino 

Valentino

 

70’s

Okuliare, aké si viete predstaviť skôr na svojom dedkovi ako na sebe sú takisto späť. Hrubý, hranatý rám a hnedé sklá sú inšpirované 70.rokmi a predstavujú alternatívu pre tých, ktorým mikro trend nič nehovorí.

4Boss SS19

Náš tip:

givenchy 

Givenchy

1736

Súvisiace články