Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. marec 2019

Must-have kúsky pre jarný šatník

Už počas Týždňov módy sa ukázalo, že jarné kúsky sa dajú nosiť už teraz. Niektoré sa objavovali vtakej frekvencii, že nadobudli status jarných must-haves.

Must-have kúsky pre jarný šatník

Už počas Týždňov módy sa ukázalo, že jarné kúsky sa dajú nosiť už teraz. Niektoré sa objavovali v takej frekvencii, že nadobudli status jarných must-haves. Ktoré to sú?

Biele džínsy

Vymeňte klasickú modrú za bielu aspoň na jar v lete. Odľahčenejšia verzia klasických džínsov sa dá efektne kombinovať s kvetinami aj so zvieracími vzormi.

@carodaur

Náš tip:

topshop

TOPSHOP

Remienkové sandále

Sandále ako vystrihnuté z 90.rokov sú späť. Videli sme ich už na mnohých influencerkách, no v našich končinách na nich dosiaľ nebolo vhodné počasie. S príchodom jari a teplejších dní ich však už môžete pokojne vytiahnuť.

4@adenorah

Náš tip:

zara

ZARA

Plisovaná sukňa

Midi plisované sukne by mali byť v šatníku každej ženy, pretože sa dajú využiť skutočne na mnoho spôsobov a príležitostí. Nastylovať ich môžete úplne na akýkoľvek štýl, budete sa cítiť žensky a elegantne.

3@songodstyle

Náš tip:

topshop2

TOPSHOP

Perlové šperky

Či už skutočne alebo umelé, perly sa budú nosiť na jar vo veľkom a všade. Pokojne teda investujte do náušníc, náhrdelníkov alebo príveskov, je to na vás. Nezabudnite ich vrstviť a kombinovať.

6@blancamiró
Náš tip:

alighieri

Alighieri

Kožená košeľa

Koža nie je typický materiál pre kolekcie na jar a leto, a už vôbec nie pre také kúsky akým je košeľa či blúzka. Avšak aj napriek tomu to s ňou skúsili značky ako Isabel Marant či Ganni. Zaobstarajte si rýchlo jednu aj vy, kým neprepuknú horúčavy.

5@pernilleteisback

Náš tip:

kitri

Kitri

1720

Súvisiace články