Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 17. január 2019

Inteligentné hodinky od Louis Vuitton

Inteligentné hodinky začínajú postupne vytláčať tie klasické z trhu. Už nám nestačí, aby slúžili ako doplnok a ukazovateľ času, ale najmä ako náš osobný asistent.

Inteligentné hodinky od Louis Vuitton

Inteligentné hodinky začínajú postupne vytláčať tie klasické z trhu. Už nám nestačí, aby slúžili ako doplnok a ukazovateľ času, ale najmä ako náš osobný asistent. Zrejme aj preto sa značka Louis Vuitton rozhodla vytvoriť druhú generáciu inteligentných hodiniek Tambour Horizon.

Pracujú na operačnom systéme Wear OS by Google a poskytujú množstvo funkcií, ktoré uľahčujú každodenný život. K dispozícii sú tak bežné aplikácie ako kalendár, fitness tracker, ale aj funkcia My Travel, ktorá má po ruke všetky vaše cestovné doklady. Špeciálna funkcia Pollution zase vyhodnocuje kvalitu vzduchu v miestnosti, alebo aj vonku, kde sa práve nachádzate.

2 3
4 5

42 mm ciferník je zdobený typickým monogramom značky aj charakteristickými logami, pričom dostupné sú v niekoľkých farebných vyhotoveniach, vrátane čierneho a hnedého PVD, bielej keramiky čierno-bielej keramiky. Nabité vám pri úspornom režime vydržia až 5 dní, čo je pri inteligentných hodinkách relatívne dlhá doba. Cena hodiniek sa pohybuje od 2000 do 8000 eur.

1760

Súvisiace články