Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. január 2019

Lyžiarska výbava pre každý typ lyžiara

Milujete zimné športy aj módu? Vtom prípade sme pre vás našli štýlové kúsky pre túto sezónu, ktoré oslovia každý typ lyžiara či snowboardistu.

Lyžiarska výbava pre každý typ lyžiara

Milujete zimné športy aj módu? V tom prípade sme pre vás našli štýlové kúsky pre túto sezónu, ktoré oslovia každý typ lyžiara či snowboardistu.

Športovec telom aj duchom

Funkčné a zároveň moderné, to ocení každý športovec. Čierne lyže značky Atomic sú elegantné a nadčasové, rovnako ako aj prilba tejto značky, a navyše spĺňajú tie najvyššie kritériá pre dokonalý športový zážitok a bezpečnosť. Červená bunda a nohavice môžu byť síce nevšednou voľbou, no vďaka nim sa na svahu nestratíte . Funkčnosť je takisto samozrejmosťou.

Foto: lyže Atomic (predáva David Sport), bunda Peak Performance, prilba Atomic (predáva David Sport), Rossignol

 

Uzimenec

Každý z nás má vo svojom okolí niekoho, komu je vždy na svahu zima. Tieto typy športovcov ocenia hrejivé kúsky. Základom je samozrejme termo vrstva, či už v podobe tielka a pančúch, alebo štýlového overalu. Vyhrievané vložky do lyžiarok sa takisto postarajú o extra dávku tepla. Teplé rukavice s kožušinou udržia v teple zase vaše ruky.

Foto: hrejivé vložky do lyžiarok Thermicsole Heat (predáva David Sport), vesta COS, rukavice Goldberg (predáva David Sport), overal Perfect Moment

Trendsetter

Ak patríte k tým lyžiarom, ktorí si potrpia nielen na funkčnosť, ale aj vzhľad, stavte na dizajnérske kúsky, ktoré okamžite vyniknú. Overal Sportalm je unikátnym základom, zatiaľ čo hrejivý šál Moncler z vás urobí stred pozornosti. Červená Moon Boots sú ako stvorené na podvečer v après ski bare, rovnako aj Gucci čiapka.

 Foto: čižmy Moon Boots (predáva David Sport), overal Sportalm (predáva David Sport), čiapka Gucci, šál Moncler

Bufetár

V prípade, že väčšinu času lyžovačky trávite v après ski bare, investovať by ste mali do štýlových spodných kúskov. Zaujímavý sveter, prípadne šál, do ktorého sa môžete zabaliť, štýlové, no hrejivé nohavice a trendy bunda sú kúsky, po ktorých by ste mali siahnuť.

Foto: sveter Fusalp, kabát Goldbergh (predáva David Sport), šál Balenciaga, nohavice Dsquared2

2400

Súvisiace články