Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 7. január 2019

Insta značky, ktoré by ste v roku 2019 mali sledovať

Módna scéna je vdnešnej dobe rôznorodá aneustále premenlivá. Popularita trendov, ale aj samotných značiek sa stále mení, apritom stále na scéne objavujú nové anové značky.

Insta značky, ktoré by ste v roku 2019 mali sledovať

Módna scéna je v dnešnej dobe rôznorodá a neustále premenlivá. Popularita trendov, ale aj samotných značiek sa stále mení, a pritom stále na scéne objavujú nové a nové značky. Ktoré sa oplatí sledovať nielen kvôli outfitovej inšpirácii, ale aj zaujímavým kúskom?

Rotate, @rotatebirgerchristensen

Značka z Kodane je typická svojimi veselými potlačami, a oversized siluetami ktoré sú inšpirované 80.rokmi. Okamžite si získala davy fanúšikov a medzi nimi aj severské influencerky.

1  2 

 

Chakshyn, @chakshyn

Odvážne kombinácie pánskych prvkov a maximálne ženských detailov nájdete v tvorbe ukrajinskej značky Chakyshyn, ktoré však nechýba ani poriadna dávka luxusu.

3  4 

 

Bande Noir, @bandenoir

Štýl 80. a 90. Rokov pretvorený na obraz modernej módy. Bande Noir prepája nežnosť s extravaganciou tým najprirodzenejším spôsobom.

5 6 

 

16Arlington, @16arlington

Štýl tejto značky je inšpirovaný vintage glamourom, preto je plný prierok, úzkych siluet, ale aj kamienkov. Dokonalé prepojenie maximalizmu a minimalizmu.

7  8 

 

Tach Clothing, @tach_clothing

Určite ste zazreli skrátený kardigán od tejto značky minimálne na Instagrame. Ich retro dizajny sú vyrábané v Uruguaji v etických továrňach a nosia ich influencerky po celom svete.

9  10 

 

Orseund Iris, @orseund_iris

Newyorská značka, ktorá si už minulý rok získala modelky a influencerky, aj tento rok pridáva unikátne kúsky, ktoré budete chcieť mať v šatníku.

11  12 

 

Les Reveries, @lesreveriesnyc

Značka založená na romantickom dizajne plnom splývavých siluet, volánov a kvetín dokonale zapadá do modernej hippie idei o móde.

13

 
14 
1714

Súvisiace články