Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 1. október 2016

Statement earings

Ako sme mohli vidieť na prehliadkových mólach, ale aj mimo nich, v kurze sú masívne a výrazné náušnice. Zatiaľ čo oblečenie a doplnky sa uberajú minimalistickým smerom, pri šperkoch platí opačné.

Statement earings

Ako sme mohli vidieť na prehliadkových mólach, ale aj mimo nich, v kurze sú masívne a výrazné náušnice. Zatiaľ čo oblečenie a doplnky sa uberajú minimalistickým smerom, pri šperkoch platí opačné. Čím väčšie, tým lepšie; čím extravagantnejšie tým lepšie!

Marni

Navyše dokonalo dopĺňajú aktuálny trend odhalených ramien, rolákov a transparentných materiálov. Nezáleží na tom, či zvolíte exkluzívne dizajnérske kúsky s drahými kameňmi, ale honosne vyzerajúce bijoux, podstatné je, aby ste dokázali náušnicami dodať outfitu šťavu.

Trendy sú teda klasickejšie kúsky, v ktorých dominujú rôzne zlaté odtiene v kombinácii s farebnými kameňmi, ale aj plastové či látkové kreácie. Čo nám hrá navyše do karát je, že sa aktuálne hodia ku všetkému. Či už sa chystáte na slávnostnú príležitosť, alebo len do práce, nemusíte sa masívnych náušníc vôbec báť. Hodia sa ku kostýmu, košeli, ale aj ku casual outfitu v podobe mikiny s kapucňou a tenisiek. Ak sa odvážite, pokojne použijte iba jednu náušnicu na ucho. Koniec koncov, tak to urobili aj mnohí dizajnéri počas posledných Fashion Week-ov.

Foto: archív značiek (Alexander McQueen, Aurelie Bidermann, Dolce & Gabbana, Etro, Gas Bijoux, Oscar de la Renta, Simone Rocha, Saint Laurent)

    1280

    Súvisiace články