Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. august 2014

Pozrite si prvé kúsky z kolekcie Jean Paul Gaultier pre Lindex

Očakávanú jesennú kolekciu značky Lindex, ktorú na nastávajúcu sezónu exkluzívne navrhol slávny Jean Paul Gaultier, uvádzajú na trh kampaňové obrázky aj s dizajnérovou obľúbenou modelkou Karen Elson. Fanúšikovia francúzskeho návrhára si môžu pozrieť aj niekoľko prvých modelov kolekcie.Kolekcia predstavuje malé módne kúsky od Gaultiera, ktoré nesú jeho typickú pečať, rukopis dizajnéra však interpretujú novým spôsobom.

Pozrite si prvé kúsky z kolekcie Jean Paul Gaultier pre Lindex

30.8.2014

Očakávanú jesennú kolekciu značky Lindex, ktorú na nastávajúcu sezónu exkluzívne navrhol slávny Jean Paul Gaultier, uvádzajú na trh kampaňové obrázky aj s dizajnérovou obľúbenou modelkou Karen Elson. Fanúšikovia francúzskeho návrhára si môžu pozrieť aj niekoľko prvých modelov kolekcie.

gaultier_lindex_01gaultier_lindex_02




Kolekcia predstavuje malé módne kúsky od Gaultiera, ktoré nesú jeho typickú pečať, rukopis dizajnéra však interpretujú novým spôsobom. „Vystihujú ju klasické námornícke pruhy, ale aj grafickejšie témy, na niektorých kusoch sa kombinujú s potlačou znázorňujúcou tetovanie, ktoré je mojím najobľúbenejším motívom," hovorí Jean Paul Gaultier. Kolekcia obsahuje dámske a detské odevy, spodnú bielizeň, ale nechýbajú v nej ani doplnky. Okrem potlačí sa kolekcia vyznačuje aj vypracovanými detailmi, ako sú zipsy a klasické kónické tvary odkazujúce na nehynúcu ikonu Madonnu. „Vytvorenie kolekcie, ako je táto, je výzvou, samozrejme, v tom najpozitívnejšom zmysle. Umožňuje mi to spoznať ľudí, s akými bežne nepracujem, a taktiež tvoriť oblečenie za ceny, ktoré si môže dovoliť každý," hovorí Jean Paul Gaultier.

Kolekcia bude v predaji vo vybraných obchodoch Lindex a na webovej stránke lindex.com od 8. októbra 2014.

zdroj: Lindex

 

    3912

    Súvisiace články