Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne prehliadky / 27. október 2019

Večné mesto hostilo prehliadku Giambattista Valli x H&M

Dlho očakávaná kolaborácia H&M aGiambattista Valli dorazí do predajní H&M po celom svete už 7.novembra, no odhalená bola už vmáji. Nádherné kúsky ztejto kolekcie sa ešte pred uvedením stali exkluzívnou súčasťou nášho editoriálu so Sárou Sandevou, ktorý nájdete vnašom aktuálnom vydaní.

Večné mesto hostilo prehliadku Giambattista Valli x H&M

Dlho očakávaná kolaborácia H&M a Giambattista Valli dorazí do predajní H&M po celom svete už 7.novembra, no odhalená bola už v máji. Nádherné kúsky z tejto kolekcie sa ešte pred uvedením stali exkluzívnou súčasťou nášho editoriálu so Sárou Sandevou, ktorý nájdete v našom aktuálnom vydaní. Avšak minulý týždeň si táto kolekcia vyslúžila aj vlastnú módnu prehliadku, ktorá sa uskutočnila v rodisku dizajnéra, v Ríme.

„Vytvorila som svoj módny dom v Paríži, no s hrdosťou sa hlásim k svojim rímskym koreň. Moje srdce vždy bude patriť Večnému mestu a to je aj dôvod, prečo som si pre prehliadku vybral Rím a Palazzo Doria Pamphili. Rí so svoji eklektizmom neodlúčiteľne tvaroval moje názory a osobnosť. Bolo úžasné vidieť všetko to ožiť v mojom rodnom meste,“ povedal Giambattista Valli.

Prehliadka Giambattista Valli x H&M sa uskutočnila v jednom z najkrajších palácov v Ríme- Palazzo Doria Pamphili, ktorý vyniká svojou architektúrou, umeleckým zdobením aj samostatnou atmosférou. V kombinácii s éterickou kolekciou tak vytvorili dokonalý zážitok.

Dizajnér je známy svojou prácou s volánmi a tylom, vďaka ktorým vytvára nádherné, ženské kúsky, ktoré sa zahrávajú s objemom a podobami ženskosti. Túto filozofiu podporil aj výber modelov a modeliek, ktorí sa prešli po móle. Okrem hviezd modelingového neba ako Kendall Jenner totiž kolekciu predvádzali aj praví Rimania a Rimanky, ktorých organizátori prehliadky našli v uliciach Večného mesta.

Predstavenie kolekcie na prehliadke si nenechali ujsť ani známe osobnosti vrátane Chiary Ferragni.

Foto: H&M

1219

Súvisiace články