Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne prehliadky / 23. september 2019

Šatník pre špiónky podľa MAX MARA

Seriál Killing Eve si získal obrovské publikum, vďačí za to nielen svojej zaujímavej zápletke, ale aj kostýmom sdokonalým citom pre módu. Hlavná antagonistka, nájomná vrahyňa Villanelle má totiž „úchylku“ na najnovšie módne kúsky a je štýl je odrazom aktuálnych trendov a vnímania módneho priemyslu.

Šatník pre špiónky podľa MAX MARA

Seriál Killing Eve si získal obrovské publikum, vďačí za to nielen svojej zaujímavej zápletke, ale aj kostýmom s dokonalým citom pre módu. Hlavná antagonistka, nájomná vrahyňa Villanelle má totiž „úchylku“ na najnovšie módne kúsky a je štýl je odrazom aktuálnych trendov a vnímania módneho priemyslu. Režisérka tohto seriálu navyše momentálne pracuje na poslednej Bondovke, čo inšpirovalo aj značku MAX MARA a jej kolekciu na sezónu Jar/Leto 2020.

Trench coat, to je jedným z najväčších must-have každého správneho špióna, nechýba preto ani v tejto kolekcii, ktorý dopĺňajú trojdielne nohavicové či šortkové kostýmy. Klasické vnímanie špióna dotvárajú kockované vzory a krokodílie motívy. Pastelové tóny fialovej, modrej či jemná horčicová však posúvajú elegantné looky do moderných výšin. Výber materiálov je prezieravý, na jednej strane elegantný, no na druhej odvážny. Pôsobia jemne a mäkko no pritom odhodlane.

MOODBOARD MAX MARA SS20

Špiónka v teréne zase uprednostní vojenské uniformy doplnené gombíkmi aj dostatočným počtom vreciek, pričom farby musia byť tlmené a nenápadné. Vďaka tomu však vynikne dokonalé spracovanie siluet. Aby však dokázala očariť vo večerných hodinách a zapadla tak do spoločnosti, nechýbajú jej ani dlhé, splývavé šaty zvýrazňujúce postavu.

Ak takto vyzerá špiónka v skutočnom živote, zvážime zmenu povolania.

1780

Súvisiace články