Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne prehliadky / 25. január 2018

Najlepšie kolekcie z Couture Week-u

Haute Couture je čerešničkou na torte celého módneho priemyslu a vrcholom umeleckého cítenia každého dizajnéra. Tie najprestížnejšie módne domy nám počas Couture Week-u neustále pripomínajú, ako ďaleko sa dá móda posunúť a vytvoriť z nej doslova umenie.

Najlepšie kolekcie z Couture Week-u

Haute Couture je čerešničkou na torte celého módneho priemyslu a vrcholom umeleckého cítenia každého dizajnéra. Tie najprestížnejšie módne domy nám počas Couture Week-u neustále pripomínajú, ako ďaleko sa dá móda posunúť a vytvoriť z nej doslova umenie. Pozrite si kolekcie, ktoré nás počas posledného Couture Week-u očarili najviac. 

Ralph & Russo

Old glamour, retro Hollywood, sofistikovanosť a sexepíl sa spojili v najnovšej kolekcii módneho domu Ralph & Russo. Okrem asymetrických línii či hodvábu sme tak mohli vidieť aj áčkové línie a efektne riasené modely.

Christian Dior

Módny dom tentokrát stavil na kombináciu strohých strohov a jemných materiálov vďaka čomu vytvoril dokonale ženské, no pritom odvážne modely. Transparentné elementy sa tu miešali s klasickými siluetami a nezabudlo sa ani na inšpiráciu z minulosti.

Elie Saab

Éterické modely plné kryštálikov, transparentného vrstvenia a rafinovaných strihov sú na celom svete spájané práve so značkou Elie Saab. Tento rok navyše predviedla finálny model kolekcie Slovenka Kristína Činčurová.

Schiaparelli

Legendárna značka Schiaparelli aj napriek svojej dlhoročnej existencii a tradícii, dokáže neustále prekvapovať a posúvať hranice couture. Tentokrát sa jej podarilo miešať tie najelegantnejšie modely s aztéckymi či indiánskymi motívmi.

Alexandre Vauthier

Dizajnér Alexandre Vauthier sa vydal úplne odlišným smerom ako ostatné značky. Stavil na luxus inšpirovaný 80. rokmi, preto nechýbali široké ramená, flitre a oversized elementy.

Foto: Indigital

    1869

    Súvisiace články