Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne prehliadky / 22. október 2016

Humor, rozprávky a cestopisy na Fashion Live!

Štvrtkový program Fashion Live! bol naozaj pestrý.

Humor, rozprávky a cestopisy na Fashion Live!

Štvrtkový program Fashion Live! bol naozaj pestrý. Svojou prehliadkou ho naštartoval Ateliér 343 a postupne sme mohli vidieť hravé, farebné, ale aj dramatické prezentácie kolekcií známych dizajnérov.

Ateliér 343
Absolventi Vysokej školy výtvarných umení v Bratislave predviedli všetkým prítomným svoj potenciál. Portfólio bolo pestré, každý dizajnér priniesol niečo iné a kreatívne.

Barbora Kubi
Barbora Kubi predviedla jemnú, pastelovú kolekciu, ktorá bola obohatená o hravé prvky vo forme farebných kožušín. Starú tržnicu sa jej tak podarilo naplniť pozitívnou energiou, ktorá sálala z jej modelov.

Petra Kubíková
Návrhárka sa pri svojej najnovšej kolekcii inšpirovala hlavným mestom Japonska, Tokiom. Stavila to na odtiene sivej a čiernej, ktoré boli z času na čas obohatené kontrastnou ružovou či žltou. Netradičné detaily a zaujímavé strihy priniesli sa zase postarali o nekonvenčný vzhľad modelov.

Martin Hrča
Dizajnér nás pozval na výlet do zasneženej rozprávkovej krajiny. Na prehliadkovom móle sa postupne objavovali lesné víly, princezné aj princovia. Kombinácia kožušín, plisovaných prvkov a honosných detailov vytvorili čarovnú atmosféru. Kolekcia Martina Hrču sa tak stala jednou z našich najobľúbenejších.

Boris Hanečka
Boris Hanečka vo svojej kontroverznej kolekcii s názvom PARAZIT vzdáva postu svojim dizajnérskym kolegom, no pridáva aj štipku humoru a nadhľadu pri jemnej paródii dizajnérov ako Lenka Sršňová, Fero Mikloško, Jana Gavalcová, Marcel Holubec W. či Jana Pištejová. Poslednú čast kolekcie venoval vlastným zabudnutým dizajnom, ktoré priviedol opäť k životu. Kolekcia nás uchvátila svojim nadhľadom a patrila k jednej z najlepších počas Fashion LIVE!

    2483

    Súvisiace články