Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 2. september 2021

Pernille Teisbaek navrhla kolekciu pre Mango

Milujeme škandinávsky štýl! Je priekopníkom moderného sveta módy pretože sa neriadi rýchlymi trendami, ale naopak, vytvára si vlastné pravidlá, ktoré sa takmer zakaždým premenia na must-haves s nadčasovým duchom.

Pernille Teisbaek navrhla kolekciu pre Mango

Milujeme škandinávsky štýl! Je priekopníkom moderného sveta módy pretože sa neriadi rýchlymi trendami, ale naopak, vytvára si vlastné pravidlá, ktoré sa takmer zakaždým premenia na must-haves s nadčasovým duchom. Jednou z našich najobľúbenejších ikon severskej módy je Pernille Teisbaek, dánska influencerka, stylistka a kreatívna riaditeľka, ktorej štýl sa preslávil po celom svete. Teraz si módu z jej pohľadu budeme môcť vychutnať prostredníctvom kolaborácie, ktorú pripravila so značkou Mango.

@oliviafrolich / @mango / @pernilleteisbaek

Táto kolaborácia je prvou z plánovaného projektu Mango Girls, v ktorej bude značka spolupracovať s obľúbenými influencerkami. Kolekcia Pernille Teisbaek sa dostane do predaja už v októbri. Pôjde o kapsulovú kolekciu pozostávajúcu z 20 základných, nadčasových kúskov vyrobených z dôkladne vybratých materiálov, ktoré skvelo doplnia moderné, udržateľné šatníky.

Keďže Pernille spolupracovala so značkou Mango niekoľko rokov, rozšírenie spolupráce do vlastnej kolekcie prišlo veľmi prirodzene. Kolaborácia je postavená na štýle dánskej ikony, ktorý využíva multifunkčné a univerzálne kúsky na vytváranie unikátnych outfitov. Kolekcia bude vzaložená na škále neutrálnych tónov, ktorým však bude dominovať čierna a oceľovomodrá. Kúsky v sebe kombinujú urban estetiku so sofistikovanosťou, kde si svoje miesto nachádzajú aj krajčírske elementy typické pre štýl Pernille. Chýbať však nebudú ani ženské prvky ako hodváb či úzky pás. Aby kolekcia dosiahla charakteristický look, na aký sme u Dánky zvyknutí, chýbať nemôžu ani bundy, šiltovky a kovové detaily. Kolekcia Pernille Teisbaek x Mango sa tak stane ideálnou voľbou na prichádzajúcu jesennú sezónu, ktorá však nikdy nevyjde z módy.

Presný termín uvedenia kolekcie do predaja zatiaľ nie je známy, no čakať ju máme niekedy v októbri. Bude to kolekcia, ktorá pôjde určite na dračku, keďže štýl Pernille si dokáže nájsť miesto takmer v každom šatníku a štýle.

Foto: Instagram

1005

Súvisiace články