Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 17. marec 2021

Majsterky minimalizmu: Influencerky, ktoré vás zaujmu jednoduchosťou

Instagram je plný inšpirácie, nielen módnej, ale aj beauty, cestovateľskej, gastronomickej, fitness či vo všeobecnosti dizajnovej. Po múzu si tam chodíme aj my, pričom našimi overenými destináciami sú aj tieto influencerky, ktoré nás neistále dokážu očariť jednoduchosťou, čistotou a minimalizmom.

Majsterky minimalizmu: Influencerky, ktoré vás zaujmu jednoduchosťou

Instagram je plný inšpirácie, nielen módnej, ale aj beauty, cestovateľskej, gastronomickej, fitness či vo všeobecnosti dizajnovej. Po múzu si tam chodíme aj my, pričom našimi overenými destináciami sú aj tieto influencerky, ktoré nás neistále dokážu očariť jednoduchosťou, čistotou a minimalizmom. Predstavujeme vám naše najobľúbenejšie majsterky minimalizmu.

@kristin_rodin

Francesca Sofia R. / @frenzine

Francesca sa s nami delí o svoje každodenné záležitosti od outfitov cez starostlivosť o pleť, ale nezabúdne ani na špeciálne príležitosti či cestovanie. Jej štýl v móde je jednoduchý a nadčasový, interiéry sú čisté a pôsobia príjemne. Každým záberom dokáže podčiarknuť krásu v jednoduchosti a popri tom všetkom nám ešte dokáže predstaviť zaujímavé kúsky či už v móde alebo v inej sfére lifestylu.

frenzine2  frenzine  frenzine3 

Kristin Rödin / @kristin_rodin

Kristin patrí k tým známejším influencerkám, ktoré obdivujeme už dlhšiu dobu. Vynechať ju však nemôžeme ani v tomto zozname. Jej fotky sú vždy plné uvoľnenej atmosféry, jednoduchej krásy v každodennosti, v čom nachádzame veľkú dávku inšpirácie. Má jednoducho cit pre detail, ktorá sa odráža v jej minimalistkých, ale chic outfitoch aj v interiéroch. Aj tie najobyčajnejšie objekty dokáže zachytiť tak, aby zaujali.

kristin rodin kristin rodin3 kristin rodin2

Alessa Winter / @alessawinter

Na Alessinom Instagrame nájdete veľký dôraz na módu s nadčasovým nádychom. Alessa miluje neutrálne farby ako sivú, čiernu či béžovú, ktoré vo svojich outfitoch aj interiéroch využíva najčastejšie. Kombinuje čiernobielu estetiku s tlmenou farbou, čo pôsobí zasnívane a sentimentálne. V outfitoch kombinuje základné kúsky s luxusnými, čím vytvára elegantný kontrast.

alessawinter  alessawinter2  alessawinter3 

Marie von Behrens / @mvb

Marie je takisto stálica v našich feedoch a to právom. Aj v záplave ďalších minimalistických účtov si dokázala udržať svoju unikátnu estetiku, ktorá sa stala jej poznávacím znamením. Jej štýle je výrazne ležérny, uvoľnený, sála z neho sebavedomie založené na vnútornej sile. Minimalistický prístup sa však odráža v každom zábere, či už Marie fotí prírodu, mesto alebo len zaujímavý objekt.

mvb2 mvb3 mvb4

Venetia / @veneti.a

Bývalá architektka Venetia má cit pre detail, ktorý sa odráža v jej outfitoch a stylingu akýchkoľvek fotiek. Monochromatický feed založený na tónoch čiernej, hnedej, bielej či béžovej má teplú, príjemnú atmosféru, ktorá pôsobí upokojujúco. Outfity sú nadčasové a chic pričom každodenné situácie zachytené pútavým štýlom sú veľmi ľahko stotižiteľné.

veneti.a  veneti.a2  veneti.a3 

Holly Rebecca White / @hollyrebeccawhite

Bloggerka a modelka Holly má svoj unikátny pohľad na módu aj dizajn. Jej štýl je síce výrazne minimalistický a dominujú v ňom prírodné a neutrálne tóny, avšak má v sebe aj štipku romantiky a rustikálneho štýlu. Jej feed pôsobí étericky a tajomne, no pritom je čistý a jednoduchý. Outfity majú jemný vintage nádych, avšak napriek tomu všetky jej zábery pôsobia veľmi moderne a štýlovo, či už zachytáva jednoduché detaily alebo svoje okolie.

hollyrebeccawhite hollyrebeccawhite2 hollyrebeccawhite3

Foto: Instagram

    1040

    Súvisiace články