Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 28. august 2020

Francúzske značky, ktoré si zamilujete

Nová generácia módnych značiek, ktoré vznikajú aj vďaka obrovskému vplyvu Instagramu dokazujú, že sa dá ísť vlastnou cestou, ponúkať unikátny pohľad na módu azároveň sa aj uberať udržateľným, no pritom dostupným smerom. Tieto francúzske značky si získali nielen nás, ale aj influencerky po celom svete.

Francúzske značky, ktoré si zamilujete

Nová generácia módnych značiek, ktoré vznikajú aj vďaka obrovskému vplyvu Instagramu dokazujú, že sa dá ísť vlastnou cestou, ponúkať unikátny pohľad na módu a zároveň sa aj uberať udržateľným, no pritom dostupným smerom. Tieto francúzske značky si získali nielen nás, ale aj influencerky po celom svete. Každá z nich má svoj nenapodobiteľný štýl, ktorý nepodlieha rýchlym trendom, ale vytvára kúsky, ktoré pokojne budú môcť dediť vaše deti.

Rouje

@maralafontan

Jedna z prvých značiek, ktoré to vďaka Instagramu vyhrali. Založila ju jedna z najznámejších francúzskych influenceriek- Jeanne Damas. Jej ponuka je plná nadčasových, sofistikovaných šiat, sukní či blúzok, ktoré doslova zosobňujú francúzsky štýl.

Náš tip: Vyberte si tu šaty, ktoré sa stanú vašim najobľúbenejším letným kúskom na dlhé roky!

Rouje

Marcia

annelauremais@annelauremais

Značka Marcia vás poteší nielen dizajnom, ale aj udržateľným prístupom. V jej ponuke nájdete množstvo eco-friendly šiat, tričiek, ale aj nohavíc či plaviek vyrobených priamo vo Francúzsku, ktoré vynikajú nadčasovým, no pritom unikátnym štýlom. Inšpirované sú retro dizajnom, no pritom ide o veľmi chic kúsky.

Náš tip: Preslávené šaty s efektnými prestrihmi po bokoch sú ako stvorené pre milovníčky šiat, ktorým nechýba kúsok odvahy. Stal sa z nich doslova instagramový hit!

Marcia

Musier

mathildegoehler @mathildegoehler

Ďalšou značkou, ktorú založila populárna influencerka je Musier. Anne Laure Mais tak vytvorila priestor na dokonalo ležérne kúsky pre každodenné nosenie, ktoré nepodliehajú trendom. Každú sezónu vytvorí niekoľko IT dizajnov, ktorým neodolá väčšina najvplyvnejších influenceriek. Túto sezónu to bola napríklad sukňa s dramatickým šnúrkovým detailom.

Náš tip: Nestarnúce, chic a najmä komfortné kardigány nájdete práve tu. Okrem klasických sa nájdu aj crop verzie či modely s krátkym rukávom.

Musier

Soamé

dolorescfr @dolorescfr

Kabelky z raffie a košíky neodmysliteľne patria ku francúzskemu štýlu a pravdepodobne ich nájdete v šatníku akejkoľvek štýlovej Francúzky. Táto značka sa špecializuje práve na takéto kúsky. Zakladateľka Rary Soa má korene na Madagaskare a práve tam sa jednotlivé dizajny vyrábajú etickým a ekologickým spôsobom.

Náš tip: Siahnite po priestrannom tote modely, ktorý sa stane vašim najobľúbenejším a najvšestrannejším letným doplnkom. Využijete ho na pláži aj v meste.

Soamé

Maison Cléo

maria bernad@maria_bernad

V portfóliu tejto značky nájdete blúzky a topy, o ktorých sa vám iba snívalo. Práve ikonické blúzky s výrazným golierom, ktoré momentálne nosí každá fashion ikona, túto značku preslávili. Okrem toho tu nájdete aj topy s čipkovanými detailmi, šaty miešajúce športové prvky a retro štýl.

Náš tip: Zaobstarajte si blúzku, ktorou okamžite zaujmete. Navyše ide o kúsok, ktorý vynosíte na najrôznejšie spôsoby a počas dlhých rokov.

Maison Cleo

henriette h

diane.kari@diane.kari

Ani správna spodná bielizeň nemôže chýbať v šatníku žiadnej Francúzky. Našťastie existuje značky henriette h, ktorá plní sny o sofistikovaných kúskoch. Romantické, no pritom elegantné modely stelesňujú čistotu a jednoduchosť, no pritom okamžite zaujmú svojou nežnou romantikou. Všetko je vyrábané v Paríži v maličkom ateliéri!

Náš tip: Vybrať len jediný kúsok je nemožné! Nájdete tu totiž dokonalé kúsky na doma, sety na spanie aj elegantnú spodnú bielizeň. Vytvorte si preto ideálny kapsulový šatník.

henriette h

Miræ

anouchkagauthier@anouchkagauthier

Za touto udržateľnou značkou stoja tri Francúzky, ktoré chceli vytvoriť dokonalú ponuku pre udržateľný šatník a tým zredukovať odpad, ktorý módnym konzumom robíme. V jej ponuke tak dnes nájdete 20 kúskov, medzi ktorými sú šaty, blúzky či nohavice a iné dizajny, vďaka ktorým si vytvoríte ideálny, nadčasový šatník.

Náš tip: Stavte na jednoducho kombinovateľné blúzky, ktoré si vás získajú svojou zmyselnosťou, eleganciou aj unikátnym dizajnom a prepracovanými detailmi.

Mirae

Foto: Instagram, archív značiek

5015

Súvisiace články