Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 27. február 2020

Raf Simons prichádza do Prady!

Od 2.apríla sa stane dizajnér Raf Simons súčasťou značky Prada. Nastupuje na pozíciu co-kreatívneho riaditeľa, na ktorej bude veľmi blízko spolupracovať sdoterajšou kreatívnou riaditeľkou Miucciou Prada.

Raf Simons prichádza do Prady!

Od 2.apríla sa stane dizajnér Raf Simons súčasťou značky Prada. Nastupuje na pozíciu co-kreatívneho riaditeľa, na ktorej bude veľmi blízko spolupracovať s doterajšou kreatívnou riaditeľkou Miucciou Prada. Čo si od tejto spolupráce módny dom sľubuje?

Značka Prada je na dnešnom trhu veľmi relevantnou značkou, oslovuje obrovské masy mladých aj starších zákazníkov, no zrejme potrebovala nový impulz, ktorý by ju opäť posunul na novú úroveň. Presne toto očakáva od Rafa Simonsa, dizajnéra známeho svojim nevšedným, častokrát abstraktným pohľadom na módu.

Prvá kolekcia, na ktorej sa bude podieľať aj Raf Simons bude predstavená na MFW v septembri a pôjde o kolekciu na sezónu jar/leto 2021. Prada však už dnes sľubuje, že sa môžeme tešiť na nový prístup k módnemu dizajnu, ktorý bude postavený na silnej konceptuálnej tvorbe a individalite kreativity. Značka týmto zároveň podľa svojich plánov štartuje novú éru dizajnu a svojho celého fungovania, pričom obrovský dôraz bude klásť na inováciu v každom smere.

Raf Simons a Miuccia Prada budú mať rovnocenné postavenie v rámci dizajnu, rozhodovania a povinností. Od Rafa sa však očakáva, že do módneho domu prinesie dávku tvorivosti, inovatívnosti, provokácie aj odvahy skúmať nové prístupy.

1249

Súvisiace články