Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 5. december 2019

Blanca Miró otvorila vlastný e-shop s unikátnym konceptom

Blanca Miró je jednou znajzaujímavejších osobností na instagramovej scéne. Jej štýle je unikátny aveľmi osobitý, no napriek tomu si dokázala nájsť poriadne veľkú základňu fanúšikov, ktorí ju zbožňujú.

Blanca Miró otvorila vlastný e-shop s unikátnym konceptom

Blanca Miró je jednou z najzaujímavejších osobností na instagramovej scéne. Jej štýle je unikátny a veľmi osobitý, no napriek tomu si dokázala nájsť poriadne veľkú základňu fanúšikov, ktorí ju zbožňujú. Teraz svojim najnovším projektom poteší každého obdivovateľa jej štýlu.

Módna ikona totiž otvorila svoj vlastný e-shop s názvom Vasquiat, ktorý ponúka jej výber dizajnových kúskov. Avšak v jednom je jedinečný. Funguje totiž na princípe pre-order, ktorý svojim členom umožňuje nakúpiť kúsky svetových značiek ešte predtým, ako sa dostanú do predaja. K dispozícii sú až pol roka predtým, ako sú uvedené na trh. Takto sa ku svojim vysnívaným kúskom dostanete omnoho skôr ako zvyšok módnej verejnosti, no navyše nakupujete s výraznou zľavou až do 40%! Platí pritom pravidlo, čím skôr objednáte, tým viac ušetríte.

2 4

V ponuke sú najmä značky, ktoré ste mohli zazrieť na Instagrame, ide o cenovú kategóriu mid-luxury, čiže pomerne dostupné, dizajnové kúsky. Medzi nimi nájdete populárne IT značky ako Staud, Castaňer, Ruslan Baginskiy či Manu Atelier. „Nové značky objavujem pri cestovaní, na nových aj starých miestach. Vždy je čo objavovať,“ hovorí Blanca a dodáva: „rada nachádzam neobjavených dizajnérov, ktorí nie sú dostupní úplne všade.“ V ponuke však nájdete kúsky, ktoré vyberá sama Blanca. Svoj vlastný štýl popisuje takto: „Je eklektický, farebný a mieša rôzne éry. Páčia sa mi 60., 70. a 80.roky, ktoré kombinuje s modernými kúskami a výtvormi začínajúcich dizajnérov.“

5

Foto: Instagram

1063

Súvisiace články