Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 14. august 2019

Letný šatník podľa Rosie Huntington-Whiteley

Rosie patrí knajúspešnejším modelkám súčasnosti. Aj keď sa modelingu nevenuje do takej miery ako kedysi, stále je považovaná za jednu znajvplyvnejších módnych ikon súčasnosti.

Letný šatník podľa Rosie Huntington-Whiteley

Rosie patrí k najúspešnejším modelkám súčasnosti. Aj keď sa modelingu nevenuje do takej miery ako kedysi, stále je považovaná za jednu z najvplyvnejších módnych ikon súčasnosti. Je úspešnou podnikateľkou, má na konte niekoľko zaujímavých kolaborácií, avšak my sme sa zamilovali do jej letného štýlu. Poskytla nám preto dokonalú inšpiráciu na vynovenie našich šatníkov.

Angličanka dlhodobo žije v slnečnom Los Angeles, práve preto má jej šatník niekoľko prvkov, ktoré na jednej strane definujú britskú eleganciu, avšak aj tie, ktoré sú zjavnou referenciou na mesto anjelov. Len pred pár týždňami tiež na Instagrame priznala, že jej šatník prešiel radikálnou zmenou a vytriedením, ktoré zrejme inšpirovala Marie Kondo, pretože sa vyjadrila, že si nechala len veci, „ktoré jej robia radosť.“ Je zložený z nadčasových kúskov najmä v neutrálnych farbách, ktoré sú ideálnymi elementami nielen letného šatníka, no vytvoria aj základ pre váš jesenný či dokonca celoročný šatník. Aký vzorec však Rosie využila na tvorbu svojho letného šatníka a ktoré kúsky sa stali jej must-haves?

Pracovný overal

Aj pracovný overal dokáže vyzerať elegantne a nadčasovo. Stačí si vybrať správny strih aj farbu. Rosie stavila na biely model s úzkymi nohavicami, ktorý pôsobí sofistikovane. Doplnila ho neutrálnymi doplnkami.

1

Sako-šaty

Sako, ktoré sa nosí namiesto šiat sme už videli všetci. Čo je však zaujímavé na Rosinom výbere je jeho strih a spôsob, akým ho doladila. Nepreviazala ho v páse a jeho rukávy sú krátke. Navyše je v čiernej farbe, čo zabezpečuje široké možnosti využitia.

2

LBD

Pokiaľ ste sa čiernej farbe v lete doteraz vyhýbali, rak Rosie má návod na to, ako ju nosiť. Stačí staviť na jemné, chladivé materiály akým je hodváb, vzdušný strih a jednoduchý dizajn. Rosine midi hodvábne šaty s krátkym rukávom si vieme predstaviť nosiť dlhé roky.

3 

Satén na rôzne spôsoby

Rosie má bohatú zásobu rôznych saténových kúskov, v jej šatníku nájdete množstvo blúzok, šiat aj sukní, ktoré využíva na najrôznejšie príležitosti. Všetko je však ladené v základných farbách ako biela, čierna či krémová, čo zabezpečuje nadčasovosť.

4 

Klasické plavky

Nepodľahla ani plavkovým trendom. Namiesto toho stavila na klasický strih, ktorý ju tak skoro neprestane baviť. Týmito plavkami však spôsobila obrovskú vlnu nákupov, ktorá vyvrcholila pádom celého eshopu. Opäť však ostala verná neutrálnym tónom.

5 

Farebné akcenty

Z času na čas si samozrejme dopraje aj farebnú kúru. Nevyhla sa trendy oranžovej, do ktorej sa pokojne odeje od hlavy po päty, no často ju vídavame napríklad aj v tyrkysovej či v pastelových tónoch ružovej.

6 

Pyžamo

Pyžamo je ďalším kúskom, na ktorý nedá dopustiť najmä kvôli jeho ľahkosti a jednoduchého nosenia. Je ideálnym prvkom do rozhorúčeného mesta, ale aj v dovolenkovej destinácii najmä vďaka vzdušnosti. Vybrať si môžete neutrálne, jednofarebné kúsky, alebo na to choďte ako Rosie, ktorá si vybrala minimalistické prúžky.

7 

Náznak kovov

Farebná jednoduchosť a strihovú čistotu vyvažuje doplnkami a šperkmi. Častokrát ju môžeme vidieť ozdobenú zaujímavými náušnicami, retiazkami či náramkami, ktoré majú takisto jednoduché siluety, no niekedy siahne aj po opulentnejších kúskoch. Nosí najmä zlato, no nevyhýba sa ani striebru. Pokojne ich aj skombinuje dokopy.

8 

Nenápadné topánky

Jej voľba topánok je nenápadná, nie však po štýlovej stránke, ale farebnej. Zakaždým ju môžeme vidieť v dizajnových modeloch, no tie sú farebné zladené s outfitom, s ktorým doslova splývajú. Celý look tak pôsobí čisto, uhladene, ale maximálne chic. Obľúbila si nielen hranaté topánky, ale aj remienkové sandále.

9

Obľúbená kabelka

Z jej outfitov je jedna vec zjavná, Rosie sa zamilovala do modelu kabelky Bottega Venetta Pouch. Má ju v niekoľkých farbách a nosí ju takmer vždy.

10

Foto: Instagram (@rosiehw)

1211

Súvisiace články