Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 22. júl 2019

Shanina Shaik navrhla kolekciu s Johansen

Austrálska značka exkluzívnej módy Johansen, sa spojila s topmodelkou Shaninou Shaik, s ktorou vytvorila limitovanú letnú kolekciu. Značka Johansen nie síce veľmi známa za hranicami Austrálie, no práve táto spolupráca to môže zmeniť.

Shanina Shaik navrhla kolekciu s Johansen

Austrálska značka exkluzívnej módy Johansen, sa spojila s topmodelkou Shaninou Shaik, s ktorou vytvorila limitovanú letnú kolekciu.

Značka Johansen nie síce veľmi známa za hranicami Austrálie, no práve táto spolupráca to môže zmeniť. Shanina je jednou z najúspešnejších austrálskych modeliek, ktorá si dokázala podmaniť svet módy, či už prostredníctvom prestížnych kampaní a prehliadok so značkami ako Victoria’s Secret, Tom Ford, Oscar de la Renta či Stella McCartney a množstvom módnych editoriálov v populárnych módnych magazínoch. Johansen si zase získala svoje publikum prírodnými, no pritom luxusnými materiálmi v nadčasových strihoch. Pre jej estetiku sú typické oversized siluety, ktoré sa hodia každému typu postavy, ktoré sa pohybujú na farebnej palete bielej a čiernej. Aká je teda ich spoločná kolekcia?

Foto: archív značky

Johansen x Shanina Shaik je minimalistická, klasická a jednoduchá. Zakladá si na tých najpríjemnejších materiáloch a je inšpirovaná Kaliforniou, kde Shanina žije, ale aj jej rodnou krajinou. V kolekcii nájdete oversized košele, ktoré sa dajú nosiť ako šaty, alebo v kombinácii so šortkami zo setu. Okrem toho sú v kolekcii rôzne typy šiat, medzi nimi aj elegantné slip dress.

1304

Súvisiace články