Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 21. jún 2019

Emily Ratajkowski pripravila kolaboráciu s Nasty Gal

Každý, kto pozná Emily Ratajkowski vie, že jej štýl je vždy poriadne sexi. Modelka už stihla svoj vkus zhmotniť v dvoch líniách svojej značky- Innamorata a Innamorata Body, ktoré ponúkajú plavky a spodnú bielizeň.

Emily Ratajkowski pripravila kolaboráciu s Nasty Gal

Každý, kto pozná Emily Ratajkowski vie, že jej štýl je vždy poriadne sexi. Modelka už stihla svoj vkus zhmotniť v dvoch líniách svojej značky- Innamorata a Innamorata Body, ktoré ponúkajú plavky a spodnú bielizeň. Teraz však svoj zmysel pre módu posúva ešte o niečo ďalej v kolaborácii s Nasty Gal.

Emily má rada najmä dva štýly- ženský s maximálnym sexepílom alebo chlapčenský s nenápadným sexepílom. Na toto nezabudla ani pri navrhovaní svojej kolekcie, ktorá pozostáva z 55 kúskov. Všetky inšpirované Emilinym štýlom a nájdete medzi nimi džínsy, kožené bundy, široké nohavice, ale aj saténové šaty a midi sukne či cop topy. Celá kolekcia je navyše dostupná vo (amerických) veľkostiach 0-28.

Foto: archív značky

Letní kolekcia je plná svetlých farieb od neutrálnej slonovinovej cez pastelovo fialovú až po čiernu. Kolekcia pôsobí veľmi trendy, no zároveň aj nadčasovo. Jednotlivé kúsky sa dajú medzi sebou jednoducho kombinovať a tak môžete vytvárať outfity šité na mieru vášmu vkusu. Celá kolekcia je dostupná na stránkach Nasty Gal a ceny produktov začínajú na 28 dolároch a končia na 168 dolároch.

1388

Súvisiace články