Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 30. máj 2019

Marc Jacobs uvádza novú líniu THE Marc Jacobs

Od vtedy, čo dizajnér Marc Jacobs uverejnil 3 fotky novej kolekcie na Instagrame ubehlo pol roka. Dnes však svetu predstavuje celú, novú líniu, ktorá nesie názov THE Marc Jacobs.

Marc Jacobs uvádza novú líniu THE Marc Jacobs

Od vtedy, čo dizajnér Marc Jacobs uverejnil 3 fotky novej kolekcie na Instagrame ubehlo pol roka. Dnes však svetu predstavuje celú, novú líniu, ktorá nesie názov THE Marc Jacobs. Dizajnér sa s viacerými líniami pohrával už niekoľkokrát, no v minulosti nemali veľký úspech. Aká je teda najnovšia kolekcia?

Marc Jacobs je stálicou na Týždňoch módy. Okrem RTW kolekcií však má stále potrebu pracovať aj na dostupnejších, nezávislejších kolekciách, ktoré si obľúbilo opäť iné publikum. V minulosti pracoval na línii Marc by Marc, ktorá začala ako veľmi nichová značka, no postupne sa zväčšovala, až kým mu podľa jeho vlastných slov “neprerástla cez hlavu.” O niekoľko rokov neskôr to opäť vyskúšal s líniou Marc by Marc Jacobs, cenovo dostupnejšou líniou, ktorá však v roku 2015 skončila a módny priemysel dodnes nerozumie prečo. Marc jednoducho vyskúšal rôzne stratégie, niektoré vyšli, mnohé však nie. Hovorí, že stále sa má čo učiť a jeho vôľa skúšať nové veci a nebáť sa pádu je inšpirujúca. Tento rok napríklad priviedol k životu svoju “rebelskú” kolekciu, ktorú navrhol ešte pre značku Perry Ellis v roku 1993, mala okamžitý úspech. Teraz pridáva nový projekt s názvom The Marc Jacobs, ktorý sa oficiálne dostáva do predaja 30.mája.

2  3 
4  5 

V tomto koncepte bude Marc Jacobs obnovovať úspešné spolupráce a kolekcie, a pretvárať ich na obraz modernej doby či dokonca z pohľadu budúcnosti. Kolekcie by mali čerpať síce inšpiráciu z prehliadkových mól hlavnej značky Marc Jacobs, avšak majú poskytnúť zákazníkovi priestor na svoje vlastné kombinácie a využitie jednotlivých kúskoch. Je to jednoducho o samostatných dizajnoch a nie o celkovom outfite. Prvá kolekcia by sa dala opísať ako “z každého rožku trošku,” každý si v nej nájde to svoje, či už hľadáte romantickú blúzku s kvetinovou potlačou a volánmi, široké džínsy, midi sukne, tričká s potlačami alebo pyžamový top.

6

7  10 

Okrem toho nájdete v tejto línii aj množstvo prvkov, ktoré by ste na prehliadkovom móle nevideli- flitre, výrazné farby, disko štýl či oversized šatky. Marc sa pri tomto projekte zahráva s cenami, ktoré sa pohybujú od 90 eur až po 1500 eur. Aj vďaka tomu tu vzniká priestor na tie najzaujímavejšie kombinácie, ktoré vzniknú z miešania “lacného a drahého”.

9

11  12 

Foto: archív značky

1224

Súvisiace články