Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 21. máj 2019

Jarný šatník podľa Talianok

Talianska sofistikovanosť aelegancia je po celom svete preslávená. Pri hľadaní inšpirácie je teda logické pozrieť sa do ulíc Milána, na slnkom zaliate pobrežia Sicílie či na farebné kopce vToskánsku.

Jarný šatník podľa Talianok

Talianska sofistikovanosť a elegancia je po celom svete preslávená. Pri hľadaní inšpirácie je teda logické pozrieť sa do ulíc Milána, na slnkom zaliate pobrežia Sicílie či na farebné kopce v Toskánsku. Talianky majú totiž dokonalý návod na to, ako vytvoriť zaujímavé outfity na jar.

Kockované kúsky

Už minulý rok sme boli svedkami obsesie kockovaným vzorom, no a módny svet sa ho nechce vzdať ani toto leto. Monochromatický vzor sa ľahko kombinuje s inými kúskami, je ženský a pôsobí klasicky.

@eleonoracarisi


Pastelové sako

Jemné, pastelové odtiene sa jednoducho kombinujú s džínsami, neutrálnymi farbami aj s veselými potlačami. Sako v levanduľovej, millennial pink či dokonca v citrónovej je na jar ako stvorené.

1@veronicaferraro



Neónové akcenty

Ak ste si mysleli, že Talianky nezaujímajú trendy, ste na omyle. Nechajú sa nimi inšpirovať a prispôsobia ich svojmu vkusu. Takto sa dokážu pohrať s neónovými farbami, ktoré stačí doplniť neutrálnymi tónmi a elegantný outfit je na svete.

2@valentinamarzullo



Potlače

Aj keď Talianky sú pravé dámy, dokážu do svojich outfitov zakomponovať divokosť. Vystačia si pri tom s dvomi-tromi typmi potlačí, ktoré skombinujú.

3@gildaambrosio



Hranaté okuliare

Talianky sú jednými z mála žien na svete, ktoré si nezvykli na trend mini slnečných okuliarov. Väčšina z nich uprednostňuje maxi rámy, ktoré túto sezónu dostali geometrický dizajn. Sú hranatejšie, ostrejšie a modernejšie.

5@erika_boldrin



Minišaty

Toto leto bude sezónou mini. Nosia sa krátke sukne, šaty, šortky aj overaly. Minimálne jedny má preto vo svojej skrini každá Talianka.

6@chiaracapitani



Batika

Batikovaný vzor veľmi nezapadá do pravidiel talianskeho štýlu, no niektoré dámy našli spôsob, ako z neho spraviť sofistikovaný kúsok. Hippie štýl po taliansky kombinuje batiku s ďalšími vzormi a potlačami.

7@aminamuaddi



Klobúk

Nech je Nicoletta v Taliansku alebo v Kalifornii, nikdy nezabudne na klobúk. Na jednej strane to je praktická záležitosť, ktorá chráni pred ostrým slnkom, no a na tej druhej je to štýlový doplnok.

8@nicolettareggio



Satén

Nič sa nehodí ku Taliankam viac ako satén, či už na sukniach, topoch či šatách. Vyberajú si zväčša výrazné farby, ktoré krásne vynikajú na opálenej pokožke, a tú zimnú bledú pleť naopak prežiaria a zvýraznia.

9@giuliatordini

 

Cyklistické šortky

Street wearové elementy sa takisto nejakým zázrakom prebojovali do talianskych šatníkov. Avšak tu sa zrodila stratégia, ako z nich spraviť elegantnejšie kúsky. Cyklistické šortky stačí doplniť dlhším sakom, prípadne košeľou.

10@dilettabonaiuti
Foto: Instagram

1813

Súvisiace články