Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 19. apríl 2019

Beach Life podľa Austrálčaniek

Myslíte, že by sa váš život výrazne zmenil, keby ste mali pod oknami nekonečné pláže sbielym pieskom adramatickými útesmi? Pre nás určite, apravdepodobne by vyzeral veľmi podobne ako vprípade Austrálčaniek.

Beach Life podľa Austrálčaniek

Myslíte, že by sa váš život výrazne zmenil, keby ste mali pod oknami nekonečné pláže s bielym pieskom a dramatickými útesmi? Pre nás určite, a pravdepodobne by vyzeral veľmi podobne ako v prípade Austrálčaniek.

@elsas_wholesomelife

Influencerky v Austrálii trávia výraznú časť svojho dňa na pláži. Patrí to k ich kultúre aj životnému štýlu. Nie je to iba o opaľovaní, ale aj o športe, komunite a relaxe. Pokiaľ sa aj nevydajú do vĺn a na pláži si iba prečítajú knihu či rozložia piknik, vždy vyzerajú štýlovo, austrálsky štýlovo. Čo to znamená?

Foto: Instagram

Austrálčanky sú zvyknuté na plavky, problém im nerobia ani tie najúspornejšie bikini, veď celý život sa slnili na plážach medzi množstvom neznámych. Zaujímavé strihy, efektné detaily a sexi modely sú jednoducho ich uniformou. Avšak nájdu sa aj výnimky, ktoré radšej stavia na chic jednodielne modely, vďaka ktorým vyzerajú ako herečky zo starých filmov. Na hlavu hodia slamený klobúk a sú vybavené. Nenosia však oversized klobúky, ale bucket hats a klasické, menšia modely. Oversized je totiž nepraktický. V prípade, že to nevidia na slnenie, hodia cez plavky ľahké šaty s volánmi, maxi modely s rôznymi boho potlačami, alebo iba jemný svetrík či háčkovaný top.

Nadýchajte sa austrálskej inšpirácie aj vy v našej galérii. Nájdete v nej inšpiráciu pre vaše plážové outfity.

1475

Súvisiace články