Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 22. marec 2019

Victoria Beckham uvádza kolekciu šiat inšpirovanú jej životom

Odvtedy, čo Victoria Beckham hviezdila v hudobnej skupine Spice Girls prešlo veľmi veľa času. Stihla založiť úspešnú značku RTW módy, pričom z nej vybudovala inšpiratívny biznis a medzi jej klientov patria mnohé celebrity vrátane Vojvodkyne z Cambridge.

Victoria Beckham uvádza kolekciu šiat inšpirovanú jej životom

Odvtedy, čo Victoria Beckham hviezdila v hudobnej skupine Spice Girls prešlo veľmi veľa času. Stihla založiť úspešnú značku RTW módy, pričom z nej vybudovala inšpiratívny biznis a medzi jej klientov patria mnohé celebrity vrátane Vojvodkyne z Cambridge. Victoriin štýl sa počas rokov samozrejme vyvíjal a dizajnérka teraz predstavuje kapsulovú kolekciu, ktorá je inšpirovaná niektorými štýlovými štádiami, ktorými prešla.

Kolekcia pozostáva z 11 šiat, ktoré sú inšpirované minulými kolekciami a kúskami, ktoré Victoria považuje za svoje najobľúbenejšie. Je to mix charakteristických modelov značky a dizajnérkinho štýlu. Založené sú na asymetrii dĺžok, áčkových strihoch a splývavých siluetách s ostrými detailmi. Farebná paleta sa pohybuje najmä medzi čiernou a slonovinovou, do ktorých sa primiešava výrazná červená, ale aj retro kvetinové vzory akoby vystrihnuté zo 70.rokov.

Foto: archív značky

„Pri príležitosti 10 výročia značky som sa ponorila do archívov, kde som našla moje obľúbené kúsky, ktorým som dodala moderný vzhľad,“ povedala dizajnérka. Kolekciou oslavuje to, čo značka dosiahla a najmä fakt, že dokázala zmazať čiaru medzi slávnostnými kúskami a každodennými outfitmi.

Celá kolekcia je dostupná na stránkach victoriabeckham.com a v butikoch.

1147

Súvisiace články