Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 7. marec 2019

Adwoa Aboah má svoju Barbie!

Britskú modelku Adwoa Aboah miluje celý módny svet, očom svedčí aj titul Modelka roka 2017, ktorý získala vrámci cien Fashion Awards. Teraz získala ďalší zaujímavý míľnik, značka Mattel podľa nej vyrobila Barbie.

Adwoa Aboah má svoju Barbie!

Britskú modelku Adwoa Aboah miluje celý módny svet, o čom svedčí aj titul Modelka roka 2017, ktorý získala v rámci cien Fashion Awards. Teraz získala ďalší zaujímavý míľnik, značka Mattel podľa nej vyrobila Barbie.

„Páči sa mi, že Barbie začala ukazovať diverzitu. Na mojej bábike je krásne vidieť môj tón pokožky, pehy aj tetovania, ktoré sú pre mňa dôležité,“ hovorí modelka. Barbie Adwoa má na sebe outfit, ktorý mala na sebe počas udeľovania spomínaných cien- šaty Halpern, turban od Stephena Jonesa a topánky Christian Louboutin. K dispozícii sú však samozrejme aj ďalšie outfity, ktoré mala modelka na sebe.

1  2 

Modelka hovorí, že týmto projektom chce všetkých inšpirovať, aby si išli za svojim cieľom a stali sa čímkoľvek chcú. „Chcela by som, aby si dievčatá boli isté svojou inteligenciou a schopnosťami,“ hovorí modelka a aktivistka.

Screenshot 2019 03 07 at 10.05.47

Screenshot 2019 03 07 at 10.06.13

Foto: Getty, Mattel

1509

Súvisiace články